Ez mennyire normális?
Az előbb amikor felálltam az ágyról és lementem az emeletről akkor egyszercsak elkezdtem érezni, hogy veszettül begyorsult a szívem, pár másodpercenként erőteljes dobbanás is volt közte, mintha mellé extrasystole is társult volna.
Rátettem a kezem a mellkasomra és megszámoltam 10 mp alatt hányszor vert, majd megszoroztam 6-al. Kerekítve 190-es értéket kaptam, de nem éreztem túl ritmusosnak. Ez kb fél percig tartott, aztán elmúlt. Majd 10 perc múlva meg égő, szúró mellkasi fájdalmat éreztem a mellkasom bal oldalán. Az se tartott tovább fél percnél.
Mi lehetett ez? Mennyire normális? Pánikrohamos nem vagyok, ezt tudom magamról. Most se vagyok bepánikolva, szóval az kizárható.
Néha szokott ilyenem lenni amikor nagyon hevesen felgyorsul a szívem és szinte mindig nyugalomban tör rám vagy minimális aktivitás közben.
23/F - vékony magas testalkatú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!