Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiatal korú egy idősebb...

Fiatal korú egy idősebb kísérővel mehet nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy mai nap csináltuk , és konkrétan elszakadt a gumi , majd bele élveztem.Teljesen laikusan és félve állok most ehhez.Szulei nem tudhatják meg , mivel így se szeretnek , és utánna a találkozást is megtiltanák.17 évesek vagyunk barátnőmmel együtt , és a fő kérdésem , hogy muszáj vinni a szülőt , hogy a nőgyógyász foglalkozzon velünk, vagy nem kell?
tegnap 22:45
 1/8 anonim válasza:
82%

Mikor volt?

Nektek nem.nogyogyasz kell hanem ez:

[link]

tegnap 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:
1-2 órája.
tegnap 22:54
 3/8 anonim válasza:
100%

Akkor mielőbb hivd a számot ott van a link mert minden óra számít, azt irja hívható bármikor!

Nem ismerem az oldalt, csak saját felelősségre vedd igénybe, viszont ezt írják róla;

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..

tegnap 22:59
 4/8 anonim válasza:

Nem kell hozzá kísérő, egyedül is mehet. Az én barátnőm 15 volt, amikor bement a nőgyógyászhoz és íratott fel magának antibébit. Nem esemény utánit, hanem normál folyamatosan szedőset. Semmit se kérdeztek, gond nélkül felírták azt is. Esemény utánit meg főleg.

17 évesen meg egyébként már miért tiltanák a szexet a szülők?

tegnap 23:20
 5/8 anonim válasza:

4.

Szerencséd!

[link]

"jogilag szükség

lenne arra, hogy

a szülő tudjon arról,

hogy nőgyógyászhoz

megy a gyereke, és beleegyezzen a

vizsgálatba, de

vannak orvosok, akik

ezt a szabályt nem

mindig tartják be"

tegnap 23:30
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom mikori ez a szabály, de amiről én beszélek, az már 20+ éve volt. Tiniambulanciának hívták és mindenki tudta, hogy a tinik oda simán bemehetnek és ellátják őket. Nem szerencse kérdése volt, hanem így működött a rendszer.
tegnap 23:39
 7/8 anonim válasza:

De ezt is az általad linkelt oldalon írják, szóval nem szerencse, hanem teljesen normális:

"általános gyarkorlat szerint azonban akkor kérik a szülői beleegyezést, ha komolyabb vizsgálatra kerül sor (a fogamzásgátló felírása általában nem tartozik ide)"

Nyilván műtét vagy valami invazív beavatkozás esetén kell a szülői beleegyezés de egy antibébinél...

tegnap 23:43
 8/8 anonim válasza:
Legközelebb ne tescoban vagy pedig drogériákban vegyél gumit han szexshopban.csak jó minőségűek vannak azok általában nem durrannak ki
tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!