Hogyan működik az ágyi poloska írtás?
Szerintem mielőtt jönnek, lomtalaníts, dobj ki minden vacakot ne legyen a hálószobában 6 halom a 4 sarokban, ami alá nehezen tudnak beférkőzni a szolucióval, zsákold a sok cuccot es dobd ki!
Ha meg nem akarod, akkor mosd át az összeset minimum 60 fokban es utána zacskózd, szorosan összekötve, hogy ne tudjon belemászni semmi.
Szőnyegeket kidobni, festmények ha vannak levenni a falról, mert sokszor képkeretben is bújkálnak, parkettrepedésekben, fali repedésekben, amit glettolni kell es újrafesteni kell a szobát, karnist is szeretik, mindent át kell mosni, ha van rá pénz, régi ágymatracok kuka, újat venni es ágykeret is kuka. Kb ennyi
Ja, és élelmiszer ne maradjon elől,valamint mindent ami élelmiszerrel érintkezik az irtás után mosogatoszeres vízzel le kell mosni (pl etkezoasztal, konyhapultok).
A 60 fokos vagy érzékeny ruhákkal alacsonyabb hőfok de hosszú programos (!!) mosás és vakuumzsakozas az mindenképp legyen meg! Az ágynemű maradhat elől lehúzva az agyon/mellette és irtás után egyből be a gépbe 60-90 fokon kifozni. Matrac tele lesz fújva, az agykeret is, ha nem valami agyonrepedt régi vastag fa cucc, nem kell azért kidobni
Másik meg, ha társasház, nagyon fontos glettelni a repedéseket, vagy sima réseket konnektorok körül, szegőlécek mentén lennt, a padlóhoz közel, mert ott tudnak átmászni a szomszédoktól.
Nálam volt ez a fürdőszobai ezüstös bogár, de a mutáns faja amely már az előszobába is kimászott, futkostak a cipők körül (silverfish angolul) es láttam, hogy az előszobában lennt a fali szegőlécek el vannak kicsit távolodva a faltól.
Telinyomtam glettel a hézagokat szépen elsimítottam, és utána megszűnt teljesen az invázió!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!