Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ágyi poloska csípés?

Ágyi poloska csípés?

Figyelt kérdés

Hétvégén megjelent rajtam egy csípés, nem foglalkoztam vele, gondoltam szúnyog. Bár nem láttam vagy hallottam a lakásban.

Ma reggelre két újabb csípés lett rajtam.

Olvastam, az ágyi poloska jellemzőit,hogy pár naponta jelennek meg a csípések, ha még nincsenek nagyon elszaporodva. A csípés a nézett fotók alapján akár az is lehet. De persze szúnyog is.

Ha valakit csípett már meg, az milyen érzés volt? Írnak égő viszkető érzést. Más is azt érezte?

Nekem csak enyhén viszket néha, de alig érzem.

Nem akarom túlparázni a dolgot, de mivel szúnyognak, póknak vagy bármi másnak nyomát sem tapasztaltam a lakásban, így ezek a hülye poloskák is eszembe jutottak.

A csípések egyébként hátul vannak a combomon, az egyiken egy, a másikon két csípés van.

júl. 15. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon viszkettek, amikor voltak. Nem azonnal kezdtem vakarózni, hanem jellemzően a csípést követő délután kezdtek viszketni, de akkor nagyon. Gondolom, ez egyénfüggő, ki hogy reagál rá. Éjjel, ha felkelsz, érdemes zseblámpával egy gyors "helyzetfelmérést" csinálni az ágyadon, hátha elcsípsz egy példányt. Ha világos/fehér színű az ágyneműd, lepedőd, akkor idővel azon is láthatsz kicsi, rozsdavörös/rozsdabarna foltokat, amik a poloskák ürülékei (az elfogyasztott vér miatt van ilyen színük).

Reménykedj, hogy nem azok, mert rettenet kellemetlen jószágok, nem egyszerű kiirtani őket.

júl. 15. 22:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Most tuti nézni fogom nagyon. Várom, lesz e következő csípés.

A lepedőm kék, de telefon zseblámpájával átnéztem, semmit nem találtam rajta.

Reggel is majd megnézem.

júl. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!