Normális ha egy héttel azután, hogy szurattam helix piercinget feldagadt?
Figyelt kérdés
Miután kiszúrták napokig nem nagyon fájt, csak egy ilyen meleg érzés volt néha néha.
Azután az utóbbi két napban elkezdett enyhén de folyamatosan fájni és ma reggel amikor megnéztem a tükörben akkor láttam hogy bedagadt. Eddig volt bőven hely a bőr és a kő között a rúd hosszúsága miatt, de most az teljesen eltünt.
Gennyet nem látok rajta, de félek, hogy ott van és ha megmozgatnám akkor jönne csak ki, de ugye azt mondták, hogy ne mozgassam meg így nem tudom megnézni, hogy gennyes e
nov. 15. 09:36
1/2 A kérdező kommentje:
Esetleg ha kezelném kamilla teával a folyadékon kívül amit a piercinges adott az segíthetne? Vagy inkább ne
nov. 15. 09:37
2/2 Metionin válasza:
Ne piszkáld, a dagadás normális. Fújkáld octenisepttel és direkt ne mozgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!