Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezt meg teheti egy pszichiátri...

Ezt meg teheti egy pszichiátriai rendelő?

Figyelt kérdés
2-3 hónapra adnak időpontot az orvossal sem lehet beszélni csak is 12-13 között akkor is egy közönyös valami nagyon bunkó nővér veszi vesz a telefont.velem kedvesek de annyukammal lekezelően viselkednek és inkább ő már fel sem hívja őket.Többször rá tették már a telefont.33 F

nov. 10. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"2-3 hónapra adnak időpontot"

Mifelénk is ez van.

"az orvossal sem lehet beszélni"

Amikor beteg van benn nála, akkor ez érthető.

"annyukammal lekezelően viselkednek"

Manapság adatvédelmi okokból nem szoktak felnőtt emberek egészségügyi állapotáról anyukával csevegni. A bunkóság viszont nem követelmény, azt önszorgalomból teszik.

nov. 10. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem lehet beszélni az orvossal,nem csak amikor beteg van nála.
nov. 10. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Hiába nem teheti meg, ha mégis megteszi. Időpontot azért nem adnak hamarabbra, mert nincs szakorvos, telefonálni azért nem lehet egész nap, mert akkor nem tudnának dolgozni, mondjuk, bunkónak lenni nem kéne, de unja a betegeket. Magánt nem tud kifizetni?
nov. 10. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,semmivel nem más a magán
nov. 10. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Eddig hol éltél ember? Egészségügyről nem hallottál még?

Üdv Mon.

nov. 10. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Jobban elérhető az orvos, e-mailben mindenképpen, biztos, hogy barátságosak, és hamarabb van időpont.
nov. 10. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Az orvossal akkor tudsz beszélni, amikor idöpontod van és veled foglalkozik. Értelemszerüen a rendelést nem telefonon tartja idegen emberknek.

Az idöpontkérés a növérre tartozik, aki szintén nem beszélgetni van ott (nem CSAK a telefonkezelés a munkája!), a pár hónap meg még kifejezetten rövid idötartam.

Nem tudom, mi az a bunkóság, amire gondolsz, de az eddigi írásaid alapján a hiba nem a növérben lehet.

nov. 10. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem egészen értem, mit TETT MEG a rendelö! Telefonon nincs kezelés, az orvosnak nem az a dolga, hogy telefonáljon, a növérnek meg csak annyi, hogy adjon idöpntot, amikor van szabad, ez teljesen normális dolog.
nov. 10. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!