Lasztitól, elmúlik ez???
Figyelt kérdés
Segítsetek, 1-2 éve labdáztam hétvégente+spe de ilyet még nem tapasztaltam mint most. Nem vagyok nagy bulis de lehet most túlzásba vittem vagy nem tudom mi lehet a baj. 2 hete hétvégén 3-at dobtam, negyedet orrba mást nem is csináltunk, nem is voltam tőle olyan rosszul csak másnap. Most pár napja dobtam összesen 4-et, erősnek erős volt aznap éjszaka hánytam is de másnap nem éreztem magam rosszul folytattuk a bulit, vettem be még felet de utána nagyon rosszul lettem, tegnap hánytam, alvás előtt mikor megpihennék nem is tudom milyen érzés jön a fejembe, mintha belehasítanának egy pár mp-re a fülembe is érzem, megszédülök, bedobog a szívem, ha felállok majd elszédülök, elsötétül minden. 2 napja még kis 2MMC is orrba de nem volt 50 mg se. Az hozhatta ki ezt a mellékhatást? Vagy hogy orrba is ment a bogyó? Nagyon ijesztő, mintha agyvérzést kapnék vagy nem is tudom. 1 nyugtatóval tudok elaludni de napok óta az álmaim is nagyon élethűek mintha benne lennék, ha felkelek kb.1 percig nem tudom mi van, meghaltam-e vagy alapból hol vagyok. El fog múlni? Tudom hülye voltam hogy hirtelen így megtoltam, soha többet nem fogom ezt csinálni!!ma 07:33
1/1 anonim válasza:
Ugye ezekkel a dolgokkal az a baj, hogy kitudja melyik mivel van felütve. Igy nem lehet tudni, hogy mi és mit okozott. MDMA helyett lehetnek benne designer cuccok, mint hatoanyag. [link] régen itt utana lehetett nezni, illetve be lehetett kuldeni anonim mintat elemzesre, egy fel éve nem fogadnak ujat. Fiatalon az ember leszar mindent, és bármit bevesz, hatha jobban érzi magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!