Lasztitól, elmúlik ez???
Figyelt kérdés
Segítsetek, 1-2 éve labdáztam hétvégente+spe de ilyet még nem tapasztaltam mint most. Nem vagyok nagy bulis de lehet most túlzásba vittem vagy nem tudom mi lehet a baj. 2 hete hétvégén 3-at dobtam, negyedet orrba mást nem is csináltunk, nem is voltam tőle olyan rosszul csak másnap. Most pár napja dobtam összesen 4-et, erősnek erős volt aznap éjszaka hánytam is de másnap nem éreztem magam rosszul folytattuk a bulit, vettem be még felet de utána nagyon rosszul lettem, tegnap hánytam, alvás előtt mikor megpihennék nem is tudom milyen érzés jön a fejembe, mintha belehasítanának egy pár mp-re a fülembe is érzem, megszédülök, bedobog a szívem, ha felállok majd elszédülök, elsötétül minden. 2 napja még kis 2MMC is orrba de nem volt 50 mg se. Az hozhatta ki ezt a mellékhatást? Vagy hogy orrba is ment a bogyó? Nagyon ijesztő, mintha agyvérzést kapnék vagy nem is tudom. 1 nyugtatóval tudok elaludni de napok óta az álmaim is nagyon élethűek mintha benne lennék, ha felkelek kb.1 percig nem tudom mi van, meghaltam-e vagy alapból hol vagyok. El fog múlni? Tudom hülye voltam hogy hirtelen így megtoltam, soha többet nem fogom ezt csinálni!!nov. 8. 07:33
1/3 anonim válasza:
Ugye ezekkel a dolgokkal az a baj, hogy kitudja melyik mivel van felütve. Igy nem lehet tudni, hogy mi és mit okozott. MDMA helyett lehetnek benne designer cuccok, mint hatoanyag. [link] régen itt utana lehetett nezni, illetve be lehetett kuldeni anonim mintat elemzesre, egy fel éve nem fogadnak ujat. Fiatalon az ember leszar mindent, és bármit bevesz, hatha jobban érzi magát.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, már testileg jobban vagyok az álmok is enyhülnek már nem olyan élénkek de lelkileg nagyon a legalján vagyok rég voltam ennyire depressziós, remélem elmúlik ez is. Nem is értem hogy lehet erre rászokni, én soha többet 1 darabot se!
nov. 9. 15:55
3/3 anonim válasza:
Szétcseszi, túltölti a szerotonin meg dopamin receptorokat, kell idő, mig helyreáll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!