Cifrant szedek felfázásra,szombaton születésnapra mennék,ezt vártam végre tudjak lazítani,kicsit iszogatni,ha szombatot ki hagyom majd csak vasárnap veszem be,az probléma esetleg?
Figyelt kérdés
Egyébként enyhék a tüneteim,még csak sűrűn se járok wc-re és minimálisan csíp.Azt nem merem megkockáztatni,hogy reggel beveszem,az estit meg kihagyjam ezért gondoltam,hogy inkább szombaton kihagyom.Attól hatásos lesz a gyógyszer?nov. 6. 13:53
1/5 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Lehet lazítani alkoholizálás nélkül is.
2/5 anonim válasza:
Mivel antibiotikum, ezért nem tetszés szerint kell szedni, hanem amíg a kúra tart folyamatosan. Alkoholt sem szabad vele fogyasztani, mert csökkenti a hatását. Hiába nincsenek komoly tüneteid, ha nem szeded be rendesen, ez sem fog elmúlni és rosszabb is lehet.
Alkoholista vagyok, de antibiotikum kúra alatt megállom, hogy egy kortyot se igyak. Lazíts most másképp és jobbulást.
3/5 anonim válasza:
Igen , az probléma. Így lehet rezisztens bacikat tenyészteni.
4/5 anonim válasza:
Ja végre lehet alkoholizálni, a hónap fénypontja.
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nincs benned annyi önuralom, nem piálsz egy eseményen, ha gyógyszert szedsz.
Amúgy lehet baj, igen, pl hpgy legközelebb már majd nem hat u.erre a problémra az antibio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!