Milyen bogyót szedjek csendes refluxra?
Figyelt kérdés
nem szeretnék vényköteles szereket, pantoprazolt és társait, megpróbálnék valami természtes, homeos dolgot. Teákat találtam, de inkább kapszulát keresnék, amit mondjuk minden reggel, reggel-este beszedek és segít. Gaviscont szoktam ha rosszul vagyok, de szeretném elérni, hogy ne legyek rosszul, és megelőzni a helyzetet.nov. 4. 21:17
2/2 anonim válasza:
Nekem az akupunktúrás kínai doktor azt mondta:
- Relfuxod van? Felejteni el édes. Szeretni sós, szeretni savanyú, szeretni keserű! Nem szeretni édes!
És igaza lett. Mióta nem eszem édeset, megszűnt a refluxom.
Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű. Egy évtizede küzdök vele, és ezt eddig nekem még senki nem mondta. Egy valag lóvét elköltöttem viszont bogyókra, szerekre, tablettákra, teákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!