Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen bogyót szedjek csendes...

Milyen bogyót szedjek csendes refluxra?

Figyelt kérdés
nem szeretnék vényköteles szereket, pantoprazolt és társait, megpróbálnék valami természtes, homeos dolgot. Teákat találtam, de inkább kapszulát keresnék, amit mondjuk minden reggel, reggel-este beszedek és segít. Gaviscont szoktam ha rosszul vagyok, de szeretném elérni, hogy ne legyek rosszul, és megelőzni a helyzetet.
nov. 4. 21:17
 1/2 laji2 ***** válasza:
nov. 4. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az akupunktúrás kínai doktor azt mondta:

- Relfuxod van? Felejteni el édes. Szeretni sós, szeretni savanyú, szeretni keserű! Nem szeretni édes!

És igaza lett. Mióta nem eszem édeset, megszűnt a refluxom.

Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű. Egy évtizede küzdök vele, és ezt eddig nekem még senki nem mondta. Egy valag lóvét elköltöttem viszont bogyókra, szerekre, tablettákra, teákra...

nov. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!