Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy fáradtnak...

Miért van az, hogy fáradtnak érzem magam de nem tudok így gyakran elaludni?

Figyelt kérdés
Van, hogy több napig nem tudok normálisan aludni csak így pihenni pár órát és félek most megint ez lesz mert nagyon nehezen tudok elaludni. Mit lehetne tenni?

nov. 4. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
54%

Én is így vagyok sokszor. A stressz. Hogyan tudjak ellazulni es jókat horkolni mikor folyton újabb és újabb problémákkal szembesülök?

Egyedül élek, számlák súlya minden rajtam, így alakult az élet. Mindenki ellenem fordult, hátbaszúrt.

Most már így is jó lenne, csak ne lenne folyton a stressz! Havonta a számlák, étel, van egy majdnem 18 éves lányom is, arról is gondoskodni kell, már sose érem meg a nagykorúságát, hogy ne tudjam elveszteni a felügyeleti jogot, az apja folyton támad, én magam meg beteg vagyok, leszázalékolás előtt, az is húzódik, végtelenségig, komolyan mondom, hogy ezt már ember nem bírja ki!

Es meg ezek után jóéjszakát, aludjak jól! Majd a temetőbe!

nov. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!