Folyamatosan fáradtnak érzem magam a sötétség miatt. Mit tudok ellene csinálni?
Figyelt kérdés
Télen akármennyit alszok mindig fáradt vagyok és nem tudok tanulni, koncentrálni normálisan a sötétség miatt. Hiába húzom fel a redőnyt alapból korán sötétedik, a fák miatt nálunk meg még hamarabb. Villany néha segít, de nem is akarom egésznap égetni, meg nem is segít mindig.2023. jan. 24. 17:04
2/7 anonim válasza:
Ha van időd, napos órákban, min 30 percet napozz. D vitamin jó tesz a szervezetnek, nap segít előallitani, a testnek. De lehet venni a patikában is. Pótólni kell, mert ez is csinálhatja a fáradtságot, meg a depressziót is így télen.
3/7 anonim válasza:
Munkában vagy a suliban ez akadályoz?
Mi okozhatja ezt?
4/7 anonim válasza:
Hat en egetem a villanyt otthon, ha egyszer sotet van, mashogy nem haladnek a dolgaimmal 🤷♀️
5/7 anonim válasza:
Ha ez nemcsak télen fordul elő, akkor alvásvizsgálat lenne szükséges.
6/7 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz szerintem semmit sem csinálni. A sötétség hatására olyan hormon termelődik ami az agyban az alvást segíti elő. Viszont ha nyáron is ez van mikor viszonylag későn sötétedik akkor lehet vitamin hiány pl.vas
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálunk nappal nincs sötét. Vagy az északi sarkkörön túlról írsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!