Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz,hogy ha még tini vagy és...

Igaz,hogy ha még tini vagy és a növőben lévő arc szőrzeted levágod akkor az erősebb és dúsabb lesz amikor vissza nő?

Figyelt kérdés

nov. 1. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Dúsabb semmiképp (attól nem lesz több szőrtüsző, hogy egy fém lapot húzogatsz a bőrödön). Erősebb sem lesz, maximum tapintásra lesz érdesebb, hiszen a szőr vége élesebbé válik.
nov. 4. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Nem lesz erősebb. Aha, ja, tényleg.

De

Mindenki kipróbálhatja saját magán

nov. 4. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

12.

Nem.

nov. 4. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
35%
#12 akkor nekem különleges arcszőrzetem van. Mert ez bizony olyan mint a drót és mielőtt elkezdtem volna borotválni puha volt és selymes
nov. 5. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
ahhoz hogy dúsabb legyen több hajhagymának kéne nőnie, szóval ez kamu legenda. viszont sok nő számol be arról hogy erősebb kezd lenni a lábszőrzete. de én sztem csak ahogy érik az ember úgy változhat ez. + a hormonok hatására, magas tesztoszteron szinttől pl a tini lányok némelyike szőrösebb lehet a többinél.
nov. 5. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor levágod, egyrészt rövidebb, ezért nehezebben hajol, másrészt középen picit vastagabb, mint a végén, amit levágsz. Ettől se több, se erősebb nem lesz.
nov. 5. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!