20 éves fiúként elöl kevés haj ellen mit tudnék tenni, hogy dúsabb legyen?
20 éves fiú vagyok, de már sajnos nem mai gondom az, hogy elöl kevés a hajam. Magas a homlokom... Még a fodrász is kérdezte, hogy miért ilyen kevés elöl a hajam.
Igazából még régebben többször vasaltam, hajlakkoztam, volt amikor festve is volt, de már egy jóideje nem vasalom, nem is mosom a hajam, csak 2-3 naponta. Szedek vitaminokat is. Alpecin sampont használok.
Kicsit hosszabb a hajam, hogy el tudjam takarni, hogy nincsen hajam. A rövid haj nem áll jól, mert akkor nagyon látszik milyen kevés van. És sokaknak tök erős a hajuk, nekem meg vékony szálú, a legkisebb szél is elfújja. Sokszor hordok sapit is ez miatt.
Hogy tudnám visszanöveszteni a hajam? Vagy ez ellen már nem tudok mit csinálni, csak a hajbeültetés marad?
Miket szedjek, bármilyen ötlet segítene
Több ötletem van:
1. Gyógyszertárakban kaphatò hajnövesztőszer. Vmelyik tabletta, vmeiket a fejedre kell kenni (folyadék)
2. Hajbeültetés, de az gondolom drága
3. Paròka
Igen, a hajbeültetés drága :D. A paróka ciki :D
Egyébként ezt az Alpecin sampont nem régóta használom. És hajnövesztő szernek írta pl a Bánfi sampont, de nekem az túl macerás, hogy rajta hagyjam olyan sokáig, utána megint hajat mossak. A sok hajmosástól is hullhat a hajam, szóval a Bánfit ezért lőttem ki. Viszont ez az Alpecin olyan, hogy hajmosáskor 2 percig kell rajta hagyni. Nem tudom, hogy ez segíthet-e, kb 1-2 hónapja használom még csak
Torodj bele, hogy ilyen.
Visszanoveszteni az elhalt hajhagymakat semmivel sem lehet, kenhetsz ra akarmit, nem fog hasznalni.
A vekony szalu haj is joreszt adottsag, ha regebben vastagabb volt, van ra esely hogy normalis taplalkozassal meg vitaminokkal helyre lehet hozni, de ha mindig ilyen volt, marad a rovid haj mint alternativa. Kevesbe feltuno, hogy elol keves van ha amugy is nagyon rovid, mintha hatul megnoveszted, kozben elol kopaszodsz.
legy ferfi bakker.
letolatod a fodrasznal 1 centisre, aztan le van xarva mennyire dus. Komolyan, eldobom az agyam toled.
Nőként elöl ritkul a hajam.
Valószínű örökletes mert nővéremnek is ugyanúgy.
Sose vasaltam, se festettem se semmi.
Alpecin sampont kezdtem én is 2 hete. Meglátjuk milyen eredményt hoz.
Hm, valószínűleg örökletes, hormonális lehet.
Azt bírom, amikor 70 éves bácsinak több haja van elöl, mint nekem :D. Vagy azt, amikor valaki vasalja a haját mindig és festi és teljesen erős és dús marad attól még neki :D
Hát valószínűleg kénytelen leszek belenyugodni, ez igaz, nyilván szeretnék tenni ez ellen :)
Most reggel pl csalánteát ittam, vettem be két vitamint is, szóval olyan sok mindent nem tehetek :D
Revalid, azonkívül alpecin tuningot használok(meg pakolást mert csak vizesen pakolással tudom "fésülni" az ujjaimmal).
A helyedben én csináltatnék egy hajbeültetést, az angol trónörökösökről volt szó h öröklött kopaszodásuk van, az idősebbnél már drasztikusabb beavatkozás kellene olyan kopasz, de a fiatalabbnak még elég lenne egy kevésbé látványos beültetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!