Kinek mi a véleménye az Ozempic nevű gyógyszerről?
Figyelt kérdés
Nem is értem, hogyan írhatja fel az orvos akár olyannak is aki nem cukorbeteg és sok olyan ember is szedi aki csupán lusta ahhoz, hogy le fogyjon.okt. 31. 12:06
1/4 anonim válasza:
Aki a fogyás miatt szedi, az nyilván vállalja hogy leálljanak a szervei tőle elég gyorsan. Nem tudom sajnálni, saját döntése.
2/4 anonim válasza:
Barátnőm anyukája komoly cukorbeteg és hiànycikk neki ez a gyógyszer a sok ostoba lusta p.csa miatt akik ezzel szurkálják magukat edzés és diéta helyett. Undorító, meg az orvos is aki felírja ezeknek
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, aki csak fogyás miatt szúrja, ledöbben a mellékhatásoktól hosszútávon:)
4/4 A kérdező kommentje:
#1 vannak ilyen mellekhatasai is hosszútávon? Én sem értem, hogy miért nem hoznak be egy rendeletet,hogy tényleg csak annak lehessen fel írni akinek tényleg szüksége van rá! 🤔
okt. 31. 14:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!