Miket használtok wc papír helyett?
Figyelt kérdés
Eddig slaggal verettem le kint a pottyantós wc után de egyre hidegebbek vannak. Gondoltam vizet hozok be vödörbe, de kézzel ledörzsölni hááát. Talán újságpapíron vagy rongyon gondolkodom. (Wc papírra nem akarok pénzt költeni mert így is csak több napos kenyérre telik, és sokszor éhezek.)okt. 30. 18:24
1/7 anonim válasza:
menj el dolgozni, munkahelyen van wc papír.
2/7 anonim válasza:
Nálam is potyi van, szerencsére pont mellettem van a diófa és belóg egy ág pont elém. Ilyenkor télen bajban vagyok, bár ha esik hó minden rendben van. Ha nem, akkor úgy bemegyek...majd megszárad úgy is.
3/7 anonim válasza:
Ha éhezel, akkor nem kakálhatsz olyan sokat. Amúgy vannak ingyenes napilapok, akciós újságok, amik tökéletesek a célra.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés, de ha esetleg nem az lenne, akkor válts be 5db. visszaválthatós flakont, és vegyél belőle WC papírt. 1 tekercs WC papír 1-2 hétre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!