Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor nagyon kell pisilnem,...

Amikor nagyon kell pisilnem, miért zavar az, ha kimondják azt a szót hogy pisi?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy a pavlovi reflex miatt van aki érzékeny arra, hogy a víz hangját hallja, amikor pisilnie kell és én is ilyen vagyok.

De nekem attól is nehezebb visszatartani, ha valaki akivel vagyok kérdezi hogy pisilnem kell és próbál megnyugtatni, hogy mindjárt pisilhetek. Ha ilyenkor meghallom a pisi szót, már kiabálni akarok, hogy fejezze be.

Miért van az, hogy csak a szótól is kényelmetlenül érzem magam? Nem utánozza a pisilés hangját.

okt. 30. 08:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy tabuszó a pisilés, de hogy nagyon keveseknek beszélek erről, azokkal is csak minimális említésig, így ha zavarna is az inger közben a szó említése, még így is kicsi az esélye, hogy említésre kerüljön.

Javaslom tartsd kordában a beszélőkédet, és akkor nem fog más sem pisilésről beszélgetni veled,

Továbbá menj időben wcre, és majd nem hugyozol be mindig.

okt. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!