Magnézium okozhat álmatlanságot?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek.
Magnéziumot váltottam. Most egy 3 fajta magnéziumból álló készítményt vettem./magnézium citrát,biszglicinát,taurát/
Eddig magnézium malátot szedtem
Nem tudom,hogy van e összefüggés,de pár napja alig alszok.Folyton felébredek és nem bírok visszaaludni.Létezik,hogy a magnézium valamelyik összetevője miatt,pl.a tauráttól? Köszönöm ha válaszolsz
okt. 28. 07:25
1/2 anonim válasza:
Kutatok a kérdések között és valóban, amióta magnéziumot szedek,nem alszok jól. Alig alszom. Kezdek kiborulni. Próbálok megoldást keresni, de azr gondolom a kérdésed a válasz :)
2/2 anonim válasza:
Én is megfigyeltem, pedig én jó alvó voltam mindig. Mióta szedek magnéziumot+gingkot, 2-ig fent vagyok mindennap, mert pörög az agyam még és nem vagyok álmos. Reggel meg nehezen kelek fel, mert 8-ra be kell érni a munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!