28 évesen aranyér ez mennyire redflag?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok. Baromira cikinek tartom de ez van.okt. 24. 19:47
12/15 anonim válasza:
Az a ciki, ha nincs....xD nem szabad sokat hideg kövön ülni
14/15 anonim válasza:
Ha vissza gondolok a férjemmel való megismerkedésük,már a második randin fel lehetett volna hozni...tizenöt éve vagyunk együtt jóban rosszban..ne ismerkedjen persze senki így,ezt nem tanacskent írom. De ha megvan az a valaki,akkor nincs tabu téma nagyon hamar. Egyébként nekem is aranyereim vannak,szülések óta.sok sok belső is. Valószínűleg mutve lesz ha már nem szulok többet.
15/15 anonim válasza:
Egyébként az én véleményem az,hogy az a ciki,ha cikinek tartod. 28 évesen...ne már. Persze ne ismeretlenekkel beszélgess erről,de a ciki fogalma teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!