Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Pénteken ment a gyomrom előre de nem volt vészes. Szombat reggel alig bírtam felallni a wcrol, erőm is elment és rázott a hideg. Azóta megy a gyomrom...leginkabb reggel kikakilok mindent és utána már csak az inger van meg mintha kéne de közben már nem... De most újabbul jön valami kis híg kaki de leginkább nyalka szottyan ki. Vajon mi bajom lehet? 2 napja szedek hasmenésre való gyógyszert, béres probio6ot, meg ilyen vízben oldódó rehidratalo cuccot. Jobban érzem magam azóta mert nem vagyok már annyira gyenge és nem húz már úgy sz ágy sem. De zavar nagyon hogy érzem kell wczzek, közben csak egy kis pukika jön ki de szottyan ki egy kis nyálka... Neten olyasmit olvastam hogy kilyukadhat a vastagbél ha nyálka szottyan ki... Nagyon félek. S O S

28/N

okt. 22. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne félj. Én is voltam így, hogy csak nyálka jött, semmi más. Valami vírusos fertőzésed van. Van sok hasmenést, lázat, hányást okozó vírus is. Probiotikum szedjél, igyál sok folyadékot. Citromos teát, kamilla tea nyugtatja a gyomrot.
okt. 22. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
De akkor nem lyukadhat ki a belem igaz?
okt. 22. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kilyukadt volna a beled, akkor kb mára már vérmérgezésbe meghaltál volna.
okt. 23. 01:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem hogy 'ha kilyukadt a belem'

Hanem hogy 'kilyukadhat e'

okt. 23. 05:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha átszúrja valami éles vagy hegyes, akkor igen.

Hol olvastál ilyet? Küld el a linket.

okt. 23. 05:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt olvastam hogy a nyálka a dehidratáltságtól is lehet, valószínűleg a hasmenéssel rengeteg folyadékot vesztettél, pótold vissza, legalább 2 liter vizet amúgy is meg kéne inni naponta ilyenkor még aztán főleg figyelni kell rá

Az imodium nagyon jó a hasmenés megállítására, de minnél előbb menj el dokihoz ha nem múlik el pár napon belül

okt. 23. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Valamilyen fertözést kaptál. Virus, baci, vagy romlott étel, fertözött viz, stb...teljesen normális ilyen esetben a nyálka.

Ha pár nap alatt nem múlik el, vagy rosszabbodik, menj orvoshoz.

okt. 23. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!