Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Nem akarok...

Mi lehet ez? Nem akarok orvoshoz menni vele, de azért érdekelne.

Figyelt kérdés

A következő történt [eddig 4x]:

A szoba közepén úgy éreztem, hogy nem tudok megállni a lábamon és összeestem, majd a földön feküdtem több mint 5 percet, mert nem tudtam mozdulni. Miután sikerül felkelnem, utána viszont nincs semmi bajom.Eddig négyszer történt, de az elmúlt időkben egyre gyakrabban... Miért van ez? 14/F

2010. nov. 4. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

ezzel pedig érdemes lenne orvoshoz menni, mert nem tűnik semmiségnek..

lehet hogy a vérnyomásod ingadozik extrém szinten, de nagyon sok más lehet a háttérben.

2010. nov. 4. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Feltetlen orvostol kellene megkerdezned, de nem valoszinu, hogy vernyomas problema.
2010. nov. 4. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Orvos. Lehet valami agyi gond...
2010. nov. 4. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Cukorbetegség, vérnyomásprobléma, esetleg epilepszia.
2010. nov. 4. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:

SEMMI KÖZE A VÉRNYOMÁSÁHOZ, neurológiai probléma.

AZONNAL fordulj orvoshoz, mielőtt az utcán esel össze, ahol elütnek/kirabolnak stb. Arról nem beszélve, hogy mielőbbi kezelést igényelsz, hátha lehet még segíteni. Később már nehezebb lesz. A 2. után el kellett volna menned a dokihoz.

Akarsz vagy nem, MUSZÁJ.

2010. nov. 4. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:

16:25

oké, de miért kiabálsz? bántott valaki?

itt mindenki csak tippelni tudott, ahogy te is. lehet hogy pont neked van igazad, de az is ehet, hogy valamelyik másik válaszolónak.

ezt csak az orvos tudná megmondani, miután kivizsgálta, és diagnosztizálta, hogy mi a baja.

kiabálni nem kell, a kis betűket is mindenki tökéletesen el tudja olvasni.

kérdező, mindenképpen menj vele orvoshoz, ne bagatellizáld el!

2010. nov. 4. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez elég rémísztő dolog,feltétlenül menj el orvoshoz!Lehet,hogy valami okból(szervi rendellenesség,vagy bármi ilyesmi)hirtelen leesik a vérnyomásod.Vagy valamilyen idegrendszeri probléma miatt történik ez.Itt senki sem tud segíteni neked igazán,csak találgatunk,az a legokosabb,ha minél elöbb orvoshoz fordulsz!!!Szüleidnek mondtad már???Feltétlenül el kell mondanod nekik,ez nem játék!Ők tudják majd hova kell fordulni segítségért!!!
2010. nov. 4. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, úgy döntöttem elmegyek a háziorvosomig, ő pedig majd remélem eligazít, vagy elmondja hogy hova menjek a problémával tovább...Remélem nem súlyos...:\
2010. nov. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!