Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt aki egészségügyi...

Van itt aki egészségügyi dolgozó és segítene ? Megyek majd orvoshoz.

Figyelt kérdés
okt. 13. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amikor én elkezdtem a saját vernyomasomat mérni, ha kicsit feljebb volt, raparaztam, 5 percenként mertem, és egyre feljebb ment, volt, amikor már majdnem mentőt hívtam. Később jöttem rá,hogy ongerjesztoen csináltam magamnak
okt. 13. 12:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Olyannak tűnik a dolog, mintha pánikbetegséged lenne, amit csak felerősít a jelenlegi helyzet.
okt. 13. 14:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem is odáig fajult tegnap hogy már nagyon rosszul lettem es mentőt hívtam aztán amig beszéltünk jobban lettem mondtam ha rosszabbul leszek be vitetem magam. Holnap vissza is viszem ezt a keszuleket.
okt. 13. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:
De szerinted ha minden eredmenyem jo az extrakon kivul nem kapok se szivinfarktust se semmit igaz ?
okt. 13. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Van okod ennyire felni? Pszichologussal beszéltél már?
okt. 13. 15:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szívinfarktust bárki bármikor kaphat..erre nincs garancia. Nyilván nem mindegy milyen életet élsz, mit eszel- iszol, sportolsz -e, dohányzás, alkohol, stressz, életkor. Ugye vannak rizikófaktorok.

Neked a szíveddel egyenlőre nincs probléma ha minden leleted negatív.

Viszont az írásodból lejön, hogy hipochonder, pánik, szorongás jellemez. Ha rám hallgatsz keresel egy pszichológust vagy pszichiátert, aki segít neked.

okt. 13. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:

31 éves vagyok nő.

Hnap megyek hozzá

okt. 14. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!