Valóban több tízmilliós az az orvosi ellátás, amelyben a szülők megválaszthatják a születendő gyermek nemét?
A párom vérzékeny (A típusu hemofilia), és dióhéjban annyit kell tudni ennek a betegségnek az öröklődéséről, hogy neki csak a fia lenne egészséges, ha lánya születne akkor ő is vérzékeny lenne, vagy a hordozója.
Állítása szerint szeretne gyereket, csak ő már rég letett erről a vágyáról, mert rohadt drága ez a "lombikbébi" dolog. Most ez komolyan igaz, vagy csak kifogás a részéről a gyerek ellen?
2 Netflixen nézd meg azt az 1000 gyerekes pali dokumentum filmet, na az a baj a donorral. Sajnos nagyon szervezetlen az egész, nem véletlen nem lehet donor fogantatott személy maga is donor.
Kiderül, hogy hoppá hoppá, van 500 testvére, és apuka mentálisan totál zakkant perverz aki arra izgul hogy szórja a magot bele a világba.
Az örökbe fogadás is elég lutri, nem tudni a gyereknek milyen dolgai lesznek. Kb 0 családi genetikai háttér, vér szerinti család felöl komplikációk, hiszti, káosz.
Én fordítva tudom. A lány hordozó lenne, a fiú vérzékeny.
Amúgy nem tudom mennyibe fáj egy ilyen, de ha 10 milla, akkor felvehetitek a babavárót 🥲
Viccen kívül, édes mindegy, én egyik gyerekemnek se akarnám átörökíteni ezt a xart. Hja, nektek lányotok lenne, hogy lepasszoljátok a problémát a lányotoknak a majdani unoka részére? Gratula...
Olvasd el a hemofília öröklődését. Neki semmiképp se lenne beteg gyereke. Igaz a lányok mind hordozók lesznek, és így a fiúunoka ötven százalék eséllyel lenne beteg. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet. Gondolom komoly kétségei, szorongásai vannak a gyerek témát illetően .
A genetikai tanácsadóba menjetek el, és ott tehetitek fel a kérdéseiteket.
Az brit királyi család megvan, ott is a fiúk hemofíliásak, a lányok hordozók.
Ez nagyon nagyon híres tény.
Viktória királynőnél volt az, hogy a lányai voltak hordozók, a fiú unokák hemofíliásak.
Ezért lett Raszputyin ilyen fontos figura náluk, mert a cárevics furcsa, akkor megmagyarázhatatlan betegségben szenvedett, és ő volt az, aki kezelte.
Az a Raszputyin akiről a Boney M szám is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!