SOS! Mi történt velem?
Most lettem jobban. Ma egész nap köhögtem meg nem volt jó a közérzetem aztán most 30 perce épp sorozatot néztem amikor egyszercsak görcsbe rándult az egész testem. Ki tudtam ülni az ágy szélére de meg volt feszülve a törzsem, a fejem és a négy végtagom is, majd elkezdett rángatózni.
20 perc elteltével oldódott annyit, hogy már felbírtam állni és le tudtam menni az emeletről a lázmérőért. Kiderült, hogy 40,1 fokos a lázam, valamint egyúttal vettem be gyógyszert ami elkezdett kifőzni és már most sokkal jobban vagyok.
Mi volt ez? Teljesen megrémültem.
Lázgörcs lehetett.
Ha ilyen magas lázad van, lehet, hogy hűteni is kell magad, nem elég a lázcsillapító: ülj be egy kád langyos vízbe, és engedj hozzá fokozatosan hideget. Kicsit legyen csak hidegebb, mint a tested.
Menj orvoshoz, mert ilyen magas lázat komoly betegség okoz. Esetleg az ügyeletet is felhívhatod tanácsért, ill. most nem is tudom, kit kell hívni ügyelet helyett... végső esetben a 112-t kérdezd meg.
Hívj mentőt, bent lehúzatják a lázad, ne teljen bizonytalanul az éjszakád!
Jobbulást kívánok!
Dehát végig tudatomnál voltam, meg olyan volt mintha nagyon fáznék, de közben mégsem az volt mert attól, hogy fázok mozogni ugyanúgy tudok, itt meg csak korlátozottan.
Úgy tudom, hogy a lázgörcsnél tudatvesztés is van. Meg az csak gyerekkorban jellemző, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!