Az baj, ha rendszeresen 2-3 napig nem kakilok, de nincs ezzel kapcsolatban semmi tünetem?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy 3 naptól számít szorulásnak. De úgy nincs semmi bajom, nem fáj a hasam, nem vagyok puffadt, nem rossz a közérzetem. Nem az van hogy kellene, csak nem tudom kinyomni. Hanem simán csak nem kell. Ez egészségügyi szempontból baj?okt. 5. 13:29
1/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki hetente 1x "kakil". Szóval nem biztos, hogy probléma, ha mindig is így volt.
Mindenesetre igyál több vizet, legalább 1,5 litert naponta. Nem cukros üdítőket, hanem vizet!
2/10 anonim válasza:
Nem baj, ha ez egyébként nálad általános jelenség és normális a székleted állaga. Nem híg, nem túl kemény, szóval normális.
4/10 anonim válasza:
Nekem 5 napos általában. Ez nálam normális. Az igaz, hogy akkor tekintélyeset szarok, de nem szorulás. Így működik a szervezet.
amíg dohányoztam, kávéztam, minden reggel a fajanszon kezdtem a napot.
5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
Nem dohányzom, nem kávézom. Elég kemény a termék, de simán ki szokott jönni, nincs beszorulva, vagy ilyesmi...
okt. 5. 17:00
6/10 anonim válasza:
Nekem is kb 3-5 naponta van és eléggé kemény. Most épp székletlazitót szedek rá. Nem tudom mitől van mert iszok sok vizet.
7/10 anonim válasza:
6.
Hiába iszol sok vizet. Az időtartam számít, amit az anyag a végbélben tölt, felszívódik belőle a víz, te arra hiába töltögetsz felülről, nem fog oda leérni.
8/10 anonim válasza:
Akkor mit tegyek a székletlazíton kivűl?
9/10 anonim válasza:
A legolcsóbb magnézium-készítmények Mg-oxidot tartalmaznak. Ennek is van székletlazító hatása. Egyébként majdnem mindenki Mg-hiányos, szóval már csak ezért sem árt szedni.
10/10 anonim válasza:
Egyél rostos ételeket és igyál sok folyadékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!