(Mennyit) fogytatok a vastagbéltükrözés előkészületei/utóhatásai miatt?
Figyelt kérdés
Én kórósan sovány vagyok és székrekedéses. A szorulás miatt az orvos azt mondta hogy nekem hosszabb előkészületre lesz szükségem. Hashajtást már egy héttel előtte el kell kezdenem. Persze akkor még csak a gyengébb verzióban nem úgy ahogy előtte nap kell majd. Már most parázok hogy tovább fogyok és össze fogok esni a diéta/hashajtás miatt. Jogosan?szept. 24. 14:45
1/4 A kérdező kommentje:
Senki sem fogyott egy kicsit se? :)
szept. 25. 14:01
2/4 anonim válasza:
Én nem fogytam , mivel ilyenkor a vizet fosod ki amit pótolsz , nem a zsírt a hasadról
3/4 A kérdező kommentje:
Közben túlestem rajta. A vizsgálat napjára még híztam is a rengeteg elfogyasztott hashajtó miatt. Persze utána kiment belőlem a víz és most dekára annyi vagyok mint előtte.
okt. 16. 11:35
4/4 Endura válasza:
Nem lehet fogyni attól,hogy a bélmosófolyadék kimossa a bél tartalmát.Ez kolonoszkópia után visszaáll az eredeti szintre.Életmód váltás kezdőnapjának viszont tökéletes a kolonoszkópia napja.Azzal már lehet a fogyást elkezdeni ha nem találtak kóros dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!