Véres széklet?Segítség!
Véres volt a székletem itthon csináltam m2pk gyorstesztet még multheten , ami pozitív lett.
Csináltam ma egy bélgyulladás tesztet, ami negatív... Bár csak 1x mártottam a pálcikát.
Megvagyok ilyedve, pénteken megyek tükrözésre addig megőrülök. Ez akkor így mindenképp daganat?
Nekem is szokott véres lenni, ezer dologtól lehet.
Hajszálrepedések, akár aranyér, lehet belső aranyér is.
Nem kell mindjárt temetni magad.
Sose keress rá a tüneteidre neten. Simán kijön egy köhögésre is hogy lefőtt a kávé. Ez aranyszabály.
Ó igen. Amikor a páciens diagnosztizálja saját magát.
Nekem is volt hogy nagyon erős, éles, szúró mellkasi fájdalom, egész napon át. Na mondom ez ennyi volt. Akárhogy néztem a neten nekem szívinfarktusom, rákom, és bármilyen olyan betegségem van amitől így 2 napom van hátra kb.
Elmentem orvoshoz, azt mondta hogy ideg becsípődés, mozgásszervi. Tessék sportolni. Én meg addig már megírtam a végrendeletem kb.
Asszonynak is azt szajkózom, ő is ilyen, hogy addig nincs semmi amíg az orvos azt nem mondja. A neten meg ilyenkor tilos nézelődni a tünetek után.
Tudom. Mindenki ezt mondja....
30 éves vagyok
Csak nem tudom ilyen itthoni tesztek mennyire megbízhatóak
Most olvastam utána hogy mennyire megbízható ez a gyorsteszt.
"Pozitív teszt esetén nagy valószínűsége van annak, hogy többnyire jó, vagy ritkábban már rosszindulatú béldaganat van jelen a vizsgált személyben. Ugyanakkor a pozitív eredmény nem 100 %-os biztonsággal jelez daganatot. Előfordulhat ugyanis, hogy ennek más oka van. Ilyenek lehetnek például a belek gyulladásos betegségei, valamint egyéb hasi betegségek. Pozitív esetben további diagnosztikus vizsgálatokra, vastagbéltükrözésre van szükség."
Tehát NEM megbízható.
Dehát ha a gyorstesztek megbízhatóak lennének, mi szükség lenne orvoslásra, vizsgálatokra? Otthon a kis szekrényből megoldaná minden baját az ember.
"Ilyenek lehetnek például a belek gyulladásos betegségei, valamint egyéb hasi betegségek."
gyulladásos betegség EI
egyéb hasi betegség EK
(többes számok)
Tehát nem éppen csak 1 dolog miatt lehet fals teszted. Eléggé széles körben fogalmazták meg mennyi miatt jelezhet rosszul.
Igen, teljesen igazad van.
Csak olyan vagyok, aki rögtön a legrosszabbra gondol....
De vannak amúgy fura tüneteim, mert ez a vérzés menzikor vagy előtte szok lenni, aztán elmulik.
Doki mondta lehet endo, de mikor csináltam tesztet megilyedtem. Női doki meg sehol nem látott endot.
Ez a bélgyulladásos teszt meg negatív lett... Bár lehet rosszul végeztem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!