Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most fogok felvételizni, mit...

Most fogok felvételizni, mit csialjak?

Figyelt kérdés
iden fogok felvetelizni de nem tudok nyelvtanbol jo dolgozatokat irni mert rettento sokat kell tanulni es heti 4 edzes mellett ugy hogy csak penteken nincs amikor nem is kell tanulni nehez, minden oran uj anyagot veszunk es minden oran irunk, neheztanulni mindenre es mellette meg felkeszitore is tanulni. a tanarok is rosszak ezert nem is szeretem a tantargyakat. nemtudo hogy ezen hogy tudok tullendulni legyszives segitsetek mert ez nagyon nehez!!!! mit javasoltok??

szept. 22. 01:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulás, tanulás, tanulás!!! Még is mit vártál? Ne várj jót, ha nem tanulsz egy fikarcnyit sem. Oszd be hogy mikor jársz edzésre, stb.. hajrá!
szept. 22. 01:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Gulyás Michell 20 éve megoldja. Heti 7 edzés melett is jó tanuló, már egyetemre jár, dolgozik és amellé olimpiai bajnok.

Meg lehet oldani csak akarni kell.

Ha vannak 8- 16 óráid, 17-18m30 edzés, 19.00ra hazaérsz még mindig maraf két órád tanulni és plusz fél fürdeni stb és ha 6kor kelsz is, megvan a 8 óra alvásod.

Mindenre ami nem órárol orara kell, ott a hetvege

szept. 22. 06:12
 3/6 anonim ***** válasza:
A sulis dolgozatokhoz nem igazán tudok tippet adni, de a felvételihez szerintem az segít a legtöbbet, ha megoldod a korábbi évek feladatlapjait.
szept. 22. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
felvételi/felkészítő időszakban redukálhatnád az edzések számát heti 2-re mondjuk
szept. 22. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
rendben koszonom a felhasznalhato, ertelmes es kedves valaszokat, de azt nem tehetem meg hogy kevesebb edzesre jarjak mert versenyzek, 2oras edzesekkel. igazabol lehet hogy en nem fogalmaztam jol, de itt az lenne a kerdes hogy van e valami praktika akar a felvetelihez akar a dogakhoz, valami gyors tanulasi modszer. de koszonom a valaszokat! :)
szept. 22. 16:59
 6/6 Arinhun válasza:
Neked kell megtalálnod hogyan kerítesz rá időt, azt kell tudatosítanod magadban hogy egyetem 1 vizsaga időszak alatt amit most kell megtanulni érettségire majdnem hogy dupla annyi lesz. Én pl sokkaltam anno hogy jajjjj 60 tétel kell megtanulni ami kb 100 oldal tantárgy összesen volt magyar-töri-info és egyetemen szembesültem vele hogy itt 1-1 tantárgynál van laza 70-80 oldal / tantárgyon :D Öcsémnek is mondtam meg látta dolgokat hogy ment nálam, neki agyba sikerült ráálni hogy tanulni tanulni ( ez nem sok ).Ö kézilabda csapatban játszott heti 3-4 edzés utzott pestre ( veresről ) buszon elkezdte a tanulást .Nem sokat segít de ha mantrázod hogy ez 1 lépés kötelező rossz akkor talán könnyebb. Amikor van lehetőséget probálj mindig tanulni. Tanulási mondszer mindenkinek más, nekem az jött be hogy mindig elolvastam teljesen 1 az egészet, utána újra kezdtem és elkezdtem a lényeget kijegyzetelni így már 2X olvasnod kellet ugye utána csak a jegyzetett kezdtem el tanulni. Hagytam kicsit ülepedni majd elővettem elkezdtem jegyzetelni mire emlékeztem majd leelenöriztem hogy jó ha valamit kihagytam hozá írtam. Lehet nagyon hülye módszer de nekem bejött.
szept. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!