Gimis felvételi orvosi vizsgálaton mire kell számítani?
Hétfőn kell mennem a leendő gimnáziumom iskolaorvosához. Kicsit tartok a vizsgálat részletességétől, mert az általános sulis dokinál csak a pólót meg a cipőt kellett levenni. Ebben a gimiben tanul unokatesóm, nekik a boxert és a zoknit is levetetik a tanév közbeni vizsgálatokon.
A felvételin nálatok hogy volt?
Hát ilyen nálunk nincs! Ilyen előírás sincs! És ha levetetik, akkor mi van? Mit lát meg, amit nem kéne?
Amúgy megvagy már 16? Megbuktál általánosban?
Túl sok hasznos választ nem kaptam, de azért közlöm, mi volt a vizsgálaton.
12-en voltunk fiúk, akik felvételiztünk, így négyesével, névsor szerint különítettek el minket, forgószínpad szerűen haladtunk.
Az első állomásnál csak a cipőt kellett levenni. Testtömeget, testmagasságot, vérnyomást mért egy védőnő, illetve látást, hallást ellenőrzött.
A második helyen alsónadrágra kellett levetkőzni, kihangsúlyozták, hogy a zoknit is vegyük le - ezt nem értettük, kifejezetten nem foglalkoztak a talpunkkal. Itt a doktornő szemrevételezte a testtartásunkat és meghallgatott minket elöl-hátul.
A harmadik helyen egy férfi eü. asszisztens volt, egymás mellé állva le kellett tolni a boxert, felhúzni a fitymát, megemelni a heréket, majd neki hátat fordítva felhúzni az alsót. Innen mehettünk felöltözni.
Senki nem ellenkezett, amiatt, mivel a leendő osztályfőnökünk a vizsgálat előtt azt mondta, hogy aki bármit nem enged, azt automatikusan kizárják.
Ellenben így, gyakorlatilag ismeretlenül így mutatkozni elég kellemetlen volt...
3
" mivel a leendő osztályfőnökünk a vizsgálat előtt azt mondta, hogy aki bármit nem enged, azt automatikusan kizárják."
Ez így nem igaz, beijesztett benneteket; erre írtam, hogy ne legyél nyuszi.
Tanár vagyok, nem is tudhatok róla, hogy mi történik a vizsgálaton, mert szigorúan érzékeny adatnak minősül. Én mindig elmondom a diákjaimnak, hogy jogukban áll bármit megtagadniuk.
A jó édes anyukáját az ilyen sz@ralak kollégának!
#4, köszönöm szépen!
Igazából nekem nem volt olyan megterhelő, vízilabdázom a kisváros serdülő csapatában, ez mindent megmagyaráz (értsd kötelező meztelen zuhanyzás), ellenben akikkel én voltam bent, ők nagyon megterhelőnek vélték már csak a boxerra vetkőzést is, pedig szerintem fiú-fiú társaságban nem szabad húzódozni. Én ált. iskolában is minden tesi után zuhanyoztam, szeptembertől is így fogok.
Minden esetre a tanárunk nagyon meggyőző volt...
5
Nem a vetkőzésen van a hangsúly. Hanem azon, hogy nem tehetnek veled olyat, amihez nem járulsz hozzá. És a tanárod még ráadásul meg is félemlített. Ha egy érintett diák szülője lennék, durva botrányt rendeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!