Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik a...

Vannak itt olyanok, akik a mai napig közterületen maszkot húznak?

Figyelt kérdés

szept. 21. 14:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a 2-es még a Covid idején látott olyanokat, akik a saját kocsijukat maszkban vezetik, csak beleégett az agyába és azóta is ezen lovagol. Sokat közlekedem, sokszor bámulom az autósokat piros lámpánál, buszból, emberemlékezet óta nem láttam senkit autóban maszkban. Szerintem a maszkos orvos a közterületi maszkviselésre reagált, úgy ítélte, hogy 2es beszólása egy ironikus túlzás ezzel kapcsolatban. Egyébként meg közterületen baromi kevés ember visel maszkot, bennem van annyi jóindulat, hogy feltételezem, okkal teszi, nem túlzott rinyálás miatt. Ha pedig mégis, kinek árt vele, könyörgöm? A dohányosok miatt fele ennyit nem vergődik a gyakori népe, mint néhány szegény emberkén, akik ezért vagy azért maszkot húznak. Én nem hordok maszkot,leszögezem.
szept. 23. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!