Vannak itt olyanok, akik a mai napig közterületen maszkot húznak?
Figyelt kérdés
szept. 21. 14:01
2/11 anonim válasza:
Én a mai napig látok olyan sofőröket, akik egyedül vannak az autóban, de maszkban ülnek. Sok hülye van.
3/11 anonim válasza:
2es 1es vagyok köszönöm hogy lehülyéztél. Gyermekkardiolgóiai kórház intenzív részlegén dolgozom és nem szeretnék odavinni semmit a frissen műtött vagy műtét előtt váró pár hónapos, hetes vagy csak pár órás piciknek.
4/11 anonim válasza:
Én nem, de tényleg nem lehet tudni, hogy ki miért hord maszkot. Lehet, hogy okkal védi magát vagy mást. Viszont sokkal több olyan embert látok, aki nyitott szájjal köhög, tüsszög, a kezével keni a taknyát, aztán összefogdos kapaszkodót, kilincset, zsemlét.
5/11 anonim válasza:
3: És ezt úgy tudod megakadályozni, hogy maszkban vezeted az autódat?🤔
6/11 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe 5-ös.
Oké mondjuk ő egy ritka kivétel, akinek valóban indokolt maszkban létezni.
Deák. Többség az szimplán a másik verzió.
7/11 anonim válasza:
6: Merthogy a kórházban viseli, az egy dolog, még érthető is. De azon kívül, főleg autóvezetés közben mégis mi szükség van rá?
8/11 A kérdező kommentje:
Én akkor akadok ki személy szerint, ha egy kisgyereknek a szabad levegőn is maszkot adnak. Rohadtul káros az a sz@r, megértem, ha valaki olyan helyed dolgozik, akkor muszáj. De szerintem az egészséges embernek nem kell. A Covidig senkinek nem láttam maszkkal. Azóta még mai napig úgy futkorásznak egyesek
szept. 22. 10:51
9/11 anonim válasza:
5ös, a kérdés arról szól, közterületen...a saját autóm(ami nincs) nem hinném hogy közterületnek számítana, hiszen akkor bárki bármikor beleülhetne...
10/11 anonim válasza:
9: De te a 3-asodban a 2-es kommentre reagáltál. Es az azokról szól, akik az autójukat maszkban vezetik. Őket hülyézi le, szerintem teljesen jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!