2/4 anonim válasza:
Rengeteg hasedzéstől és kardiótól. Számtalan hasi edzésterv.
Mivel minden egyén más és más, így javaslom hogy személyi edzőt keress fel.
Ő állítja ki a heti edzéstervet, az étrendet, stb.
3/4 anonim válasza:
Én teljesen magamnak csináltam kockahasat. Első amire figyelned kell hogyha ételektől könnyen hízol, akkor azokat probald enni amiktől tudod hogy kevésbé jonnek a kilók (Ebbe nem tudok nagyon segiteni, mert nekem nem voltak ilyen gondok, engem a kaja nem hizlal) A lényeg a rendszeresség, és a magas ismétlésszám. A leghasznosabb a felulések és annak variációi, plank, stb, neten sok van. Lényeg hogy annyit csinálj, amit bírsz, és nem leszel rosszul. Fontos, ha izomlázad van akkor is ugyanúgy csináld max kevesebb ismétlésszámmal, de a legjobb ha olyankor rá tudsz dolgozni
4/4 anonim válasza:
Negyed órára nekidőlsz a dróthálónak. Mondjuk nem tart sokáig, de legalább nem sok meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!