Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez valami komoly...

Szerintetek ez valami komoly baj, vagy hipochondria?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok.Február óta küzdők hipochondriával, április óta viszont van egy jobb felső hasi diszkomfort érzésem ,voltam hasi ultrahangon és kontrasztanyagos hasi mr vizsgálaton ,viszont a sok olvasás után elkezdtem rettegni hogy mi van ha a hasnyálmirigyemmel van valami amit nem láttak a vizsgálatokon, azóta nem nagyon tudok aludni és folyamtosan remegek hogy megfogok halni:(

Kérlek segítsetek bármivel!:((

szept. 9. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A hasi UH és a hasi MR a hasnyálmirigybetegséget is kimutatta volna.
szept. 9. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
A kontrasztanyagos mr azért kimutatta volna valószínűleg. Plusz a hasnyálmirigyrák, ha már tüneteket okoz, onnan elég hamar vègzetes kezelés nélkül, szóval majdnem 100%, hogy nálad nem szervi probléma okozza ezt.
szept. 9. 08:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak már attól is félek, hogy az orvos elnézett valamit ott:(
szept. 9. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez akár a stressztől is lehet, hogy ennyire túlagódod a dolgokat. Ez okozhat hasi panaszokat. Szerintem próbálj megnyugodni és kevesebbet olvasni a témában, ha ez utóbbi ilyen hatást vált ki belőled.
szept. 9. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,az a baj,hogy már azt se tudom megkülönböztetni,hogy mi a valódi és mi az általam generált fájdalom,és az van bennem,hogy de mi van ha mégis azért fáj mert baj van:((
szept. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!