Hogya szokjak vissza az ejszakabol a nappalba?
Figyelt kérdés
Az elmult honapokban 3-4-5-6 kornyeken aludtam el Es aludtam délutánig. Ez az ido alatt rengetegszer probaltam mar visszaszokni hogy 10-11 kornyeken el aludjak de egyszeruen nem megy. Fent voltam 24 orat, elaludtam ejfelkor felkeltem kettokor Es 7ig fent voltam. Valami tippet adjatok kerlekszept. 8. 22:39
1/5 anonim válasza:
Konzisztencia és kis lépések.
Ma lefekszem hajnal 3kor. Felkelsz 11kor
Holnap is
Holnapután fél3kor. Felkelsz fél 11kor.
2 napig ugyanez.
Aztán 2kor. Felkelsz 10kor.
Stb stb
Akkor is elmész ágyba ha nem vagy álmos.
És ébresztőre kelsz.
Nappal pedig nem vagy az ágyba soha. Csak ha aludni mész. Semmi mást ne csinálj ott. Ez sokat számít. Hogy tudja az agyad hogy ha mész az agyba akkor aludj.
És nappal ne hagyd magad szundikálni
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy egyszeruen nem tudok elaludni. Nem vagyok almos
szept. 10. 05:05
4/5 anonim válasza:
Játj el sportolni. Minimum egy órát.
Azért nem alszol mert nem fáradsz ki.
Illetve ha nem tudsz elaludni akkor is feküdj. Aztán ébresztőre kelj fel . Egy idő után álmos leszel esténként is
5/5 anonim válasza:
Oké. 5kir alszol el. De ha nem kelsz fel korábban pl 10-11 fele akkor a következő este se leszel álmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!