Mitől fájhat a lapockám?
Figyelt kérdés
Már legalább 2 éve tapasztaltam, hogy a bal lapockám fáj, nem élesen, csak szimplán fáj. Ha a párom masszirozza is, fáj közben de utána jól esik. Volt mikor elmult van mikor nincs semmi, de most is pár napja fáj, s sugárzik a karomba is, de nem mindig. Ha tudatosan mozgatom a vallam, lapockám, akkor recseg ropog. Kihez kellene forduljak?szept. 8. 16:20
1/9 A kérdező kommentje:
24 eves lany vagyok
szept. 8. 16:24
2/9 anonim válasza:
Ortopédia, reumatológia, akármelyikhez mész, elfognak küldeni ahhoz akihez kell. Elmehetsz esetleg csontkovácshoz is. Valószínűleg sok minden lehet, letapadtak izmaid, csomók alakultak ki, persze más jellegű probléma is lehet.
Masszázs, sport, izomlazító tud segíteni ha olyan a gond, de ennyiből azért nehéz megmondani, hogy mi lehet.
3/9 anonim válasza:
A helytelen tesstartástól. Azon a helyen tipikusan az ülőmunka okoz fájdalmat.
Rövd távokon a masszázs, hosszútávon célzott gyógytorna tudja helyrehozni
4/9 A kérdező kommentje:
Elég meggörnyedve ülök a munkahelyemen, de nem egész nap, ugy 2-3 orat
szept. 8. 18:47
5/9 anonim válasza:
Az pont elég.
Gerinc melletti izmokat, trapézt, elülső fűrésziznot célzottan meg kell erősíteni.
Rengeteget nyújtani mert a görnyedt üléstől rövidülnek az izmok.
A masszázs csak ideiglenes javulás lesz mindig.
6/9 anonim válasza:
Napi 1 óra is bőven sok. Meg kell erősíteni az izmokat, és akkor egyenesen fogsz ülni.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen azt észre vettem, hogy nagyon be vannak feszülve az izmaim. Próbáltam jógázni pár hete hát sok egyszerűbb gyakorlat is nagyon nehezen ment.. megfogadom a tanácsokat mindenképp.. mikor a párom maszírzozza, utánna jó, de nem sokáig
szept. 8. 20:39
8/9 A kérdező kommentje:
Voltam vele a házi orvoshoz azt mondta menjek csináljak róla röntgent. Félek nehogy valami komolyabb probléma legyen
szept. 9. 16:44
9/9 anonim válasza:
Előbb várd meg azt a röntgent aztán ráérsz aggódni. Most minek aggódnál ha lehet h a röntgen full negatív. Örülj inkább hogy ilyen alapos a háziorvosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!