Milyen szobabiciklit ajánlanátok egy tüdőbeteg 60+os férfinek, hogy naponta tudjon edzeni?
Nem a legolcsóbbra pályázok, csak véges a keret sajnos. Láttam viszonylag jó árban sokfélét, de nem értek hozzá.. (mágnesfékes, szalagfékes, stb..) nem tudom milyen típus lehet megfelelő :)
De köszönöm a válaszod!
Én mindenképpen támlás, ülőbiciklit javasolnék ebben az esetben. Ezek sokkal kényelmesebbek, nem nyomnak, mit a hagyományos nyereggel ellátott fajták, de teljesen megfelelnek mozgásra. Ez lehet tekerni akár napi többör is tv nézés közben is. Ezek az ülőbiciklik nyilván drágábbak, mint egy “egyszerű” szobabiciklik.
Ha van elég hely, akkor inkább egy eliptikus trénert javasolnék, mivel az a teljes testet átmozgatja. Nyilván a kerékpárnál és az eliptikus trénernél is játszik az, hogy az olcsóbbak nem túl jók és nem tartósak, de azért nem kell fél milliós gépet venni feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!