Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen szobabiciklit ajánlanát...

Milyen szobabiciklit ajánlanátok egy tüdőbeteg 60+os férfinek, hogy naponta tudjon edzeni?

Figyelt kérdés
Nem túl drága, napi 15-30 perces használatra alkalmas digitális kijelzős.

szept. 8. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ajánlani konkrétat nem tudok , de ne az ár legyen a meghatározó, mert ha szar rajta ülni, akkor nem fogod használni. Legyen mindenképp olyan, amire örömmel ülsz rá. Főleg, ha az egészséged miatt akarod meg enni.
szept. 8. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem a legolcsóbbra pályázok, csak véges a keret sajnos. Láttam viszonylag jó árban sokfélét, de nem értek hozzá.. (mágnesfékes, szalagfékes, stb..) nem tudom milyen típus lehet megfelelő :)

De köszönöm a válaszod!

szept. 10. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Magnesfekes halkabb, nem kopik hajtás közben.
szept. 10. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3/3as. Naponta kevés, de időben hosszútávú használatra ajállanád a mágnesfékest? Fogalmam sincs sajnos, hogy a fék típus mit befolyásol. Különféle edzéseket csinálok a szanatóriumban napi szinten(ebből egy a szobabicikli, de ezt sem tudom milyen, itt nem kapok róla "szakleírást" ők is kapták a bicikliket, régiek, kopottak, így nem tudom ma mi az, ami megvehető, de árban sem az egeket karcolja..)
szept. 10. 18:50
 5/5 anonim válasza:

Én mindenképpen támlás, ülőbiciklit javasolnék ebben az esetben. Ezek sokkal kényelmesebbek, nem nyomnak, mit a hagyományos nyereggel ellátott fajták, de teljesen megfelelnek mozgásra. Ez lehet tekerni akár napi többör is tv nézés közben is. Ezek az ülőbiciklik nyilván drágábbak, mint egy “egyszerű” szobabiciklik.

Ha van elég hely, akkor inkább egy eliptikus trénert javasolnék, mivel az a teljes testet átmozgatja. Nyilván a kerékpárnál és az eliptikus trénernél is játszik az, hogy az olcsóbbak nem túl jók és nem tartósak, de azért nem kell fél milliós gépet venni feltétlenül.

szept. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!