Kell-e orvoshoz fordulni az erekkel a lábamban?
Figyelt kérdés
Lehet rossz kategóriába tettem de remélem tud valaki itt is tanácsot adni. Több mint fél éve voltam császározva (nem tudom van-e összefüggés). Eddig nem volt semmi probléma, most egy hónapja elkezdtek a kék és lila erek átütni a bőrömön, tehát egyre jobban látszanak a kezemen, lábaimon leginkább. Az egyik térdhajlatban (bal) hátul ki is dudorodott picit egy ér. Ez normális vagy orvoshoz kell vele fordulni? Mi lehet az oka? Fájni egyenlőre nem fáj, bírok állni is, nem dagad. De aggaszt ez a rengeteg ér..szept. 5. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!