Problémás lábbal lehet-e sportolni? Nem hogy szabad-e, hanem egyszerűen képes-e rá az ember.
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:53
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem ilyen mozgássérültekre értettem,akik le vannak bénulva. Hanem mondok egy példát: sántítós lábbal focizni. Az ilyensmi lehetséges?
2010. nov. 2. 21:01
3/4 anonim válasza:
Ha vki sántít nem feltétlenül a foci a legjobb sport számára. De biztosan van olyan, amiben tud jó lenni ő is. Ez a betegségtől is függ.
De pl. van a kangoo jumps, amit még gerincbetegeknek is simán lehet, sőt lábsérülések utáni rehabilitációs céllal találták ki.
4/4 anonim válasza:
szia! kb 10 éve volt egy biciklibalesetem. Levált egy porcdarab a térdemben, és nevezhetem problémásnak, mert azóta sem tudom sokáig behajlítva tartani, mert fáj. Kattog, ropog, és merevedik. De pár hete is végigmentem a Less Nándor túra 16 km-es szakaszán. Igaz, hogy fájt a térdem, amikor felfelé mentem a hegyre, de ha ezzel foglalkoznék, nem mennék sehova. Nem bicikliznék, nem futnék a kutyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!