Megsérülhettem súlyosan?
Figyelt kérdés
Magamra ejtettem a tabletem véletlenül kiesett a tokjából és rám esett az oldalam környekére most van ott a bőrömön egy pici pirosság de nem fáj csak az ütödés fájt kicsit lehet ebből tőrés vagy komolyabb baj?szept. 1. 10:09
A kérdező szavazást indított:
Csak akkor lett volna bajod ha egy hűtő esett volna rád vagy egy szekrény
Baj lesz
8 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ez most tényleg egy komoly kérdés?:)
Végre holnaptól iskola eltűnnek az unatkozó dedósok.
2/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak Ocd-m van és egyébként örülök hogy kezdődik a suli :)
szept. 1. 11:14
3/15 Ypszilon1980 válasza:
Jesszusom, téged még sosem ütött meg semmi, nem esett rád, most születtél meg vagy mi?
4/15 A kérdező kommentje:
Téged mindenhol látlak és eléggé fura vagy. De nem most születtem 16 éves vagyok ha annyira érdekel.. Pff
szept. 1. 12:09
6/15 A kérdező kommentje:
Nem bókolok én senkinek főleg nem egy 44 éves pasinak (gondolom az vagy) lehettél volna kedvesebb is.
szept. 1. 12:14
7/15 anonim válasza:
Akkor aggódj ha pl egy tégla esik a fejedre.
Semmi bajod nem lett attól hogy rád esett 30 deka.
8/15 Ypszilon1980 válasza:
Rendben, ez a te döntésed. Idióta vagy az a bajod. Kenyér nem esett még rád?
9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idióta csak elővigyázatos aki beteg az idióta? Te nem tudod mi az hogy kényszerbetegség??
szept. 1. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!