Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Császármetszés utáni hasi...

Császármetszés utáni hasi zsibbadás?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy maga a császármetszés helye illetve a vágás környékén nagyon érzékeny a terület. Olyan érzés mintha ott az a rész zsibbadna és amikor hozzáérek,vagy bármi más véletlenül oda ér,az nagyon kellemetlen. Viszont önmagában,ha nem nyúlok hozzá nem ér oda semmi akkor az nem fáj. Másfél éve szültem és ez azóta nem szűnt meg. Esetleg valaki tud segíteni mit tudnák vele csinálni?

aug. 30. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit sem nagyon tudsz vele csinálni. én a mai napig nem érzek a vágás és a vágás közvetlen 2 centijében semmit sem.
aug. 30. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hegben volt endometriózis és az volt érzékeny. Amúgy bármi lehet, átvágnak idegeket is, az tud sérülni hosszútávon.
aug. 31. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni.
aug. 31. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a heg
aug. 31. 02:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Heget contractubex-szel lehet kenni, de ennyi idő távlatából már kérdéses, hogy bármit ér-e. Idegi károsodás pedig sok idő, mire gyógyul. :/
szept. 10. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!