Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszaka elkezdtem váratlanul...

Éjszaka elkezdtem váratlanul szédülni mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Pulzusom rossz gyógyszert szedek rá, meg szívritmuszavarom van, meg szívbillenytűim nem zárnak jól és reggel magas is lett pulzusom átlaghoz képest. 93-al keltem. 19 eves lany vagyok. Betalocot szedek 10 mg-osat.

Vagy esetleg amiatt lehetne mert estere sokat ettem is mert hallottam ilyet is, bar mg amiatt nem fordult elő.

aug. 30. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
A billentytűzavar miatt megnőtt a véred CO2 tartalma.
aug. 30. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
zsibbadas, gyengesegerzes volt?
aug. 30. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért szedsz rossz gyógyszert?
aug. 30. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:

3

Mivel gondolom az orvosa ezt tanácsolta?

aug. 30. 21:45
 5/10 A kérdező kommentje:

2-esnek

Nem volt semmi zsibbadas se gyengeseg

3asnak

Honnan tudod h rossz gyogyszer?

Honnan tudod h gyogyszer csinalja ezg mar fel eve szedem es most jelentkezett

aug. 31. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csal félreértette az első mondatod, mert nem volt vessző a rossz után. sokszor előfordul? éjszaka erre ébredtél, vagy hogy történt?
aug. 31. 08:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Ma reggelre például hirtelen megfordultam es akkor jott elo.

Azelotti ejszaka pedig erre keltem

aug. 31. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel is ereztem esetleg arra gondolok hogy ugye gyogyszert reggel 6-kor kell bevennem es kicsit kesobb veszem be ha elalszok mert olyan 5-6 ora kozott, meg 6 utan jelentkezik a szedules. Lehetseges?
szept. 1. 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nem valoszinü, mert a gyogyszer bent van a véredben közben is, nem egy két órán mulik a dolog. a vérnyomasodat méred? haziorvosnak jelezted a dolgot?
szept. 1. 09:13
 10/10 veszettkecske ***** válasza:
Ha semmi más tünet nem volt, akkor ez lehet fülkristály elmozdulás, vagy egy másik dolog, ami nekem van, de én sem tudom mi az:) Ritkán, ha ágyban fordulok, akkor hirtelen elkezdek szédülni, ami háton fekvésre enyhül, vagy ha felkelek. Engem érdekelne, mit ettél aznap este. Nekem gyanúm egyes csokoládék, esetleg pálmazsíros/magvas kekszek, de ez jelenleg alaptalan még.
szept. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!