Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Prion így elkapható? Eltemete...

Prion így elkapható? Eltemetett kutya a kertben. Csak 4hónapja van eltemetve, gyógyszerek is vannak a szervezetében. Pár méterrel arrébb vannak a zöldségek. A zöldségek, gyümölcsök felszívhatják a talajból a Priont, amit aztán elfogyasztunk?

Figyelt kérdés

#zöldség #prion #Talajfertőzés
aug. 29. 10:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem a kutyus miatt. A gazdájának az biztosan nagy trauma volt, hogy meghalt a kisállat.

Ha vezetékes vízzel zuhanyzol, akkor nem valószínű, hogy aggódni kéne bármi ilyen féreg miatt.

A szívféregről már hallottam, állatok esetében, de az nem úgy terjed.

Miért aggódsz azon, hogy bejutna a féreg az agyadba vagy a szívedbe?

Szoktál orröblítést végezni? Amennyiben igen, akkor ahhoz persze célszerű tisztított vizet, például desztillált vizet vagy reverz ozmózisos víztisztító által utótisztított vizet használni!

A reverz ozmózisos víztisztító készülék által készített vizet is még ilyen esetben fel kell forralni és visszahűteni a megfelelő hőfokra.

A zuhanyzóban is lehet felszerelni víztisztító szűrőt, ha nem vagy elégedett a víz tisztaságával.

Nekünk is van több hasonló megoldás.

De amiatt szerintem ne aggódj, hogy zuhanyzáskor féreg menne bárhova.

Azt nem csak falun csinálják, hogy eltemetik a kertben, az udvaron a házi kedvencek tetemét.

Mióta van ez az aggodalmad a férgekkel kapcsolatban? Amióta odaköltöztél a barátnődhöz vagy már korábban is volt?

aug. 31. 14:23
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

Igen, nagyon szeretik, családtagnak tekintik, ezért is temették el a kertben és ezért nem akartak boncolást se. A sírnál sok szép virágot is ültettek.

A férgek miatt azért aggódom, mert a csövek a földben vannak és az egyik megrepedhetett, mivel a kádnál férgek jönnek fel. Többször raktunk már lefolyótisztítót, sót, ecetet és szódabikarbónát, de még mindig jönnek néha. A ház öreg, a padlón is észreveszem, hogy van ahol szétjött és ott is jön fel mindenféle kis bogár, hangya.

Tusolásnál a fülbe, orrba, szembe mehet valami. Ezért is aggódom.

Nem csak a férgek miatt aggódom, hanem a Prion miatt, az veszélyesebb.

Mikor városban laktam, nem kellett ezek miatt félnem.

Azért jöttem, hogy a barátnőmet vigasztaljam, nem gondoltam volna, hogy ennyire veszélyes és problémás lesz.

aug. 31. 18:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Akkor azt a csövet kellene kicserélni mindenképpen.

Hosszú távú befektetés. Mindenkinek jobb lenne, nem?

szept. 1. 23:32
 14/23 A kérdező kommentje:

Mivel a ház régi, a barátnőm eladja. A szülei nem itt laknak, hanem pár házzal lejjebb, ez a nagyszülőké volt. A ház miatt nem vennék meg, de nagy a kert. A házat majd biztos lerombolja az új tulaj és csinál másikat.

Nem éri meg szerintem bármit kicserélni arra a pár hónapra.

szept. 2. 17:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy hogy viszik el a kutyát. Biztos nem hagynák itt.
szept. 2. 17:40
 16/23 anonim ***** válasza:

#14. Oké, ezt nem tudhattam.

#15. Hát, azt én sem tudom. De az már nem kutya, hanem bomló tetem. Ezt érdemes figyelembe venni.

Bár azt írtad, hogy fa dobozban van. Majd meglátjátok.

szept. 2. 18:05
 17/23 A kérdező kommentje:

Még nem sikerült eladni, de ezt akarja. Ezért nem csináltak meg semmit a házban, mert régi és biztos lebontják majd.

A kutya csak 3 hónapja halt meg.

Biztos van olyan cég ami ezzel foglalkozik, szállítással. Vagy senki nem csinál ilyet?

Én biztos nem hagynám más városban, vagy országban.

szept. 3. 07:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Csak olyanról van tudomásom, hogy kisállat hamvasztás.

Szállításról nem tudok. Fel kell hívni hamvasztással foglalkozó céget vagy például az állatorvost. Ők biztosan tudnak erről a témáról további információt nyújtani.

szept. 3. 08:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Melyik megyében van az az eladó ingatlan?
szept. 3. 08:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Hamvasztani nem szeretné. Külföldön van a barátnőm és a ház. Ez volt az egyik oka a látogatásomnak.
szept. 6. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!