Prion így elkapható? Eltemetett kutya a kertben. Csak 4hónapja van eltemetve, gyógyszerek is vannak a szervezetében. Pár méterrel arrébb vannak a zöldségek. A zöldségek, gyümölcsök felszívhatják a talajból a Priont, amit aztán elfogyasztunk?
Őszinte részvétem a kutyus miatt. A gazdájának az biztosan nagy trauma volt, hogy meghalt a kisállat.
Ha vezetékes vízzel zuhanyzol, akkor nem valószínű, hogy aggódni kéne bármi ilyen féreg miatt.
A szívféregről már hallottam, állatok esetében, de az nem úgy terjed.
Miért aggódsz azon, hogy bejutna a féreg az agyadba vagy a szívedbe?
Szoktál orröblítést végezni? Amennyiben igen, akkor ahhoz persze célszerű tisztított vizet, például desztillált vizet vagy reverz ozmózisos víztisztító által utótisztított vizet használni!
A reverz ozmózisos víztisztító készülék által készített vizet is még ilyen esetben fel kell forralni és visszahűteni a megfelelő hőfokra.
A zuhanyzóban is lehet felszerelni víztisztító szűrőt, ha nem vagy elégedett a víz tisztaságával.
Nekünk is van több hasonló megoldás.
De amiatt szerintem ne aggódj, hogy zuhanyzáskor féreg menne bárhova.
Azt nem csak falun csinálják, hogy eltemetik a kertben, az udvaron a házi kedvencek tetemét.
Mióta van ez az aggodalmad a férgekkel kapcsolatban? Amióta odaköltöztél a barátnődhöz vagy már korábban is volt?
Köszönjük!
Igen, nagyon szeretik, családtagnak tekintik, ezért is temették el a kertben és ezért nem akartak boncolást se. A sírnál sok szép virágot is ültettek.
A férgek miatt azért aggódom, mert a csövek a földben vannak és az egyik megrepedhetett, mivel a kádnál férgek jönnek fel. Többször raktunk már lefolyótisztítót, sót, ecetet és szódabikarbónát, de még mindig jönnek néha. A ház öreg, a padlón is észreveszem, hogy van ahol szétjött és ott is jön fel mindenféle kis bogár, hangya.
Tusolásnál a fülbe, orrba, szembe mehet valami. Ezért is aggódom.
Nem csak a férgek miatt aggódom, hanem a Prion miatt, az veszélyesebb.
Mikor városban laktam, nem kellett ezek miatt félnem.
Azért jöttem, hogy a barátnőmet vigasztaljam, nem gondoltam volna, hogy ennyire veszélyes és problémás lesz.
Akkor azt a csövet kellene kicserélni mindenképpen.
Hosszú távú befektetés. Mindenkinek jobb lenne, nem?
Mivel a ház régi, a barátnőm eladja. A szülei nem itt laknak, hanem pár házzal lejjebb, ez a nagyszülőké volt. A ház miatt nem vennék meg, de nagy a kert. A házat majd biztos lerombolja az új tulaj és csinál másikat.
Nem éri meg szerintem bármit kicserélni arra a pár hónapra.
#14. Oké, ezt nem tudhattam.
#15. Hát, azt én sem tudom. De az már nem kutya, hanem bomló tetem. Ezt érdemes figyelembe venni.
Bár azt írtad, hogy fa dobozban van. Majd meglátjátok.
Még nem sikerült eladni, de ezt akarja. Ezért nem csináltak meg semmit a házban, mert régi és biztos lebontják majd.
A kutya csak 3 hónapja halt meg.
Biztos van olyan cég ami ezzel foglalkozik, szállítással. Vagy senki nem csinál ilyet?
Én biztos nem hagynám más városban, vagy országban.
Csak olyanról van tudomásom, hogy kisállat hamvasztás.
Szállításról nem tudok. Fel kell hívni hamvasztással foglalkozó céget vagy például az állatorvost. Ők biztosan tudnak erről a témáról további információt nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!