Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Prion így elkapható? Eltemete...

Prion így elkapható? Eltemetett kutya a kertben. Csak 4hónapja van eltemetve, gyógyszerek is vannak a szervezetében. Pár méterrel arrébb vannak a zöldségek. A zöldségek, gyümölcsök felszívhatják a talajból a Priont, amit aztán elfogyasztunk?

Figyelt kérdés

#zöldség #prion #Talajfertőzés
aug. 29. 10:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod.
aug. 29. 11:10
 2/23 A kérdező kommentje:

A barátnőmhöz költöztem falura. Azt mondja, hogy itt mindenki a kertbe temeti el a háziállatokat. Nem tudtam erről és hónapok óta eszem a zöldségeket.

Angolul amiket találtam, azt írta, hogy több szempontból nagyon veszélyes és az állatból minden a földbe kerül. Amit a növények, zöldségek és gyümölcsök felszívnak. Lehet a víz is szennyezett lett.

aug. 29. 11:16
 3/23 anonim ***** válasza:
Hány méter mélységben volt elásva a tetem?
aug. 29. 11:31
 4/23 A kérdező kommentje:
4kg kutya, 2 méterre, azt mondja.
aug. 29. 14:51
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy a zöldségek azt felszívnák.

Kút, kútvíz van? Azt a vizet isszátok?

aug. 29. 14:57
 6/23 A kérdező kommentje:
Van kút, de nem iszunk belőle, a szülei igen és azzal öntöznek mindent. Nem szabad?
aug. 29. 15:17
 7/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan öntözik a kertjükben található összes növényt és nincs semmi bajuk.

De vannak egyedi esetek.

Milyen vizet iszol? Nyaralni vagy náluk vagy huzamosabb ideig ott fogsz élni?

aug. 29. 16:03
 8/23 A kérdező kommentje:

Itt fogok maradni sokáig.

Ásványvizet iszom. A talaj és az étel miatt jobban aggódom. Azért is, hogy tusolás közben ne menjen fel semmi féreg az agyamba és szívembe.

aug. 29. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:

Miért nem veszel egy háztartási víztisztító gépet?

Milyen vízzel zuhanyzol? Kútvízzel vagy vezetékes vízzel?

aug. 30. 00:11
 10/23 A kérdező kommentje:

Vezetékes vízzel zuhanyzunk. Azt mondta a barátnőm, hogy a fa koporsóban, amit a szomszéd csinált gyorsan, selyem párnahuzatra és takaróra rakták a kutyust, mert az volt a kedvence. Egy elemes játékot, amiben volt elem is raktak mellé.

A szülei szerint feleslegesen aggódom és semmi okom nincs rá, mivel vidéken és falun mindenki ezt csinálja. Nem lenne egy vidéki és falusi se, ha úgy gondolkodunk, ahogy én. Itt mindenki 80 éves koráig él, a kertben dolgoznak, bicikliznek, éjfélig a kocsmában vannak és egészségesek.

Igen, de gondolom ők nem temették olyan közel a háziállatot a zöldségekhez és vártak pár évet, míg a kertből ettek.

Nem tudom..

aug. 31. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!