Hasi műtét után "programok?
Figyelt kérdés
Még csak egy császármetszésem volt, és már nem emlékszem pontosan, akkor mennyi idő volt a konkrét felépülés, tudom hogy pár hétig rossz volt.
Augusztus 29-én lesz egy nagy hasi műtétem, fonálgranulóma eltávolítás.
Szeptember 6-ra pszichiátriára van kontroll időpontom, szeptember 12-re meg az éves üzemorvosim lenne.
Ezekre el fogok tudni ugyan menni vagy mondjam le őket? 1 km séta és 20 perc vonatozás oda is meg vissza is eljutnom.
aug. 26. 20:45
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy 6 hét a gyógyulási idő (de gondolom ez nem egyenlő itthon fekvéssel) meg hogy aznap hazaengednek majd, én ezt se hiszem el teljesen. Annyira nem kommunikálok vele, nem nagyon tudom elérni.
aug. 26. 20:58
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Majd műtét után megkérdezed mikor mit szabad csinálni meg majd te is érezni fogod mikre leszel képes. Mondjuk 1 hét az elég kevés, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!