Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkezdtem az idén nehezen...

Elkezdtem az idén nehezen levegőt kapni a melegben?

Figyelt kérdés
Tavaly nem volt ez, kinn napozok 5 percet már érzem fulladok. Nem tudom miért van ez? Pedig máskor 1-2 órát is kinn bírtam lenni.

aug. 25. 16:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
72%
Idén én is nehezebben viselem a nyarat, mint eddig bármikor és nem hinném, hogy ennyit romlott volna az erőnlétem tavaly óta. Párásabb a levegő, ezért a testünk forróbbnak érzi a levegőt, mint amilyen valójában.
aug. 25. 17:11
 2/14 anonim válasza:
Hónapok óta fülledt, borzalmas meleg van, nincs megfelelő csapadék és szél, ami elvinné a városban felgyülemlett port, mocskot, Magyarországon pedig (főleg a nagyvárosokban) eleve kimondottan rossz a levegőminőség. Teljesen érthető.
aug. 25. 17:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, mint ti, azt hittem, hogy hirtelen nehezebben viselem a meleget!
aug. 25. 17:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Talán még soha nem volt Magyarországon ekkora hőség, és főleg ennyi ideig tartó nem. Gyakorlatilag egész nyáron 35-40 fok volt.

Nekem meg a szívemet terheli.

Ilyen extrém helyzetben jobb klimatizált helyen lenni, legfeljebb csak a reggeli órákban érdemes egy kicsit napozni, meg este lehet kimenni jobban a szabadba. Napközben aki teheti, inkább ki se menjen a lakásból.

aug. 25. 17:42
 5/14 Med_fet_ati ***** válasza:
Hány éves vagy?
aug. 25. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Amíg le nem hűl az idő nehezebben kapok levegőt, hamar kifulladok. Eléggé meg tud ijeszteni.
aug. 26. 12:07
 7/14 Med_fet_ati ***** válasza:
Maennyi idősen jelentkeztek ezek a tünetek?
aug. 26. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van, hogy lélegezni is nehéz. 38 vagyok. Úgy érzem kikészültem. Nem tudok pihenni még szabadnapokon sem. Alufni sem. Borzasztó nehéz így dolgozni. Mi den gyötrelmes. Ki sem megyek nagyon a lakásból. Az időjárás miatt, most már egyre többször vagyok a lakás foglya.
aug. 26. 16:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és ehhez jön a melegben a heves szívdobogás. Ma már fajt a fejem jobb oldala, meg szédültem.
aug. 26. 16:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Az ájulás érzést ne hagyjuk ki..
aug. 26. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!