Nagy a baj? Ràkos? Mit tegyünk? Milyen szervek vannak ott?
Anyunak éjjel megfàjdult a gyomra(bordaìv alatt 2 oldalon)
1x hànyt is. Vett be rà algopirint, az kicsot hatott neki. Most azt mondja h nem fáj màr neki, de nem hiszem el.
Egésznap jajgat, vett nospàt, de nem hajlandò bevenni. Mondtam neki , hogy akkor legalàbb az ügyeletre menjen el, hogy megnézzék legalàbb ultrahangon, azt se akar.
Én meg màr szinte belebetegszem az idegbe, mert idegeskedem miatta h mi lehet a baja.
Azt mondja h pàr napja màr érezte h fàj neki azon a 2 oldalon.
2 hete volt laboron ott mindent rendben talàltak.
Én egésznap szinte kérdezem, h fàj e a hasa vagy rosszul van erre még jòl le is hord, hohy hagyjam békén.
Egésznap ezen idegeskedem, mert annyi mindent összeolvastam a neten. Rák, epegyulladás, epekő, gyomorfekèly stb.
Mentőt azèrt nem fogok ràhívni, mert, most kérdeztem meg, azt mondja h màr nem fàj neki sehol ès màr kicsit jobb szìnben van, màr evett is egy kicsit, eddig nem hànyta ki.
Abban maradtunk, hogy ha holnap is fàj neki megy a hàzidokihoz.
Nem hiszem, hogy rák. A rák, akkor fáj már ennyire, ha nagy a baj. Akkor pedig a vérképe nincs rendben.
Ahogy írták is lehet epegörcs, gyomorfekély, vastagbélgyulladás egy szakaszon, bélfekély, bélgörcs, vakbelgyulladás, hasnyálmirigy gyulladás... Szóval millió olyan oka lehet, ami meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!