Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy a baj? Ràkos? Mit...

Emma21 kérdése:

Nagy a baj? Ràkos? Mit tegyünk? Milyen szervek vannak ott?

Figyelt kérdés

Anyunak éjjel megfàjdult a gyomra(bordaìv alatt 2 oldalon)

1x hànyt is. Vett be rà algopirint, az kicsot hatott neki. Most azt mondja h nem fáj màr neki, de nem hiszem el.

Egésznap jajgat, vett nospàt, de nem hajlandò bevenni. Mondtam neki , hogy akkor legalàbb az ügyeletre menjen el, hogy megnézzék legalàbb ultrahangon, azt se akar.

Én meg màr szinte belebetegszem az idegbe, mert idegeskedem miatta h mi lehet a baja.

Azt mondja h pàr napja màr érezte h fàj neki azon a 2 oldalon.

2 hete volt laboron ott mindent rendben talàltak.

Én egésznap szinte kérdezem, h fàj e a hasa vagy rosszul van erre még jòl le is hord, hohy hagyjam békén.

Egésznap ezen idegeskedem, mert annyi mindent összeolvastam a neten. Rák, epegyulladás, epekő, gyomorfekèly stb.

aug. 25. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Inkább epegörcs
aug. 25. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Nőknél nagyon gyakran így jelentkezik az infarktus is; jó lenne elvinni orvoshoz.
aug. 25. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Felesleges idegesítened a kérdéseiddel, nagylány, ha majd nem bírja kér segítséget. Épp az SBO-n van a barátnőm gyomorfájással, sokat nem tudnak ott tenni, ultrahang nem lát a gyomorba, gasztrós doki kell.
aug. 25. 16:26
 4/16 A kérdező kommentje:

1. De lètezik, h ennyi ideig tart? Én már nem tudom mit higyjek

2. Szerintem ha infarktusa lenne, akkor az este òta azèrt jelentkezett volna szerintem más tünetekkel is bl karzsibbadàs stb.

3. De most jobb hogy jajgat egésznap? Mi hallgatjuk. De akkor leglàbb venne be egy nospàt ès meglàtja, h hasznàl e vagy sem, de azt se akar. Inkàbb issza a sok gyògyteàt, mert hogy az majd hat, dehogy hat.

Én meg kikészülök idegileg(vahy 6 szem gyògynövényes nyugtatòt vettem be amikor csak 1 db szabad ) mert se gyògyszer, se orvos nem akar.

aug. 25. 16:36
 5/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Hát ultrahangon nem sok minden derül ki, vagy ha igen, akkor komoly a baj már. Nem értem a rák hogy jut eszedbe, az citológiai diagnózis. Elég sok minden lehet, ha ott fáj és hányás is van, akkor inkább másra utal, de orvosi vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Ha meg elmúlik, lehet átmeneti probléma is, ami nem komoly, ezt így kizárni ezekből nem lehet.
aug. 25. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Hívd ki a mentőket, kicsit még rádramatizálva. Nekik lehet, hogy nem fog merni ellentmondani, és hagyni fogja magát bevinni a kórházba. Melyik oldalon fáj neki? Én vakbélgyulladásra gondolnék, és az nem játék, bele lehet halni.
aug. 25. 16:45
 8/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
22%
#6: Ez amúgy jó ötlet már azért is, mert ha a mentő kimegy, akkor be is kell menni velük kórházba, nem tud ellentmondani, most ez a szabály.
aug. 25. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Emmában a gyk fő hipochonderét tisztelhetjük. Eddig csak maga miatt parázott, most anyuka van soron.
aug. 25. 16:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

8

Nagyon tévedsz, senkit nem lehet bevinni akarata ellenére. 2 hónapja vitte el a férjemet a mentő, fülem hallatára kérdezték meg.

aug. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!