Nagy a baj? Ràkos? Mit tegyünk? Milyen szervek vannak ott?
Anyunak éjjel megfàjdult a gyomra(bordaìv alatt 2 oldalon)
1x hànyt is. Vett be rà algopirint, az kicsot hatott neki. Most azt mondja h nem fáj màr neki, de nem hiszem el.
Egésznap jajgat, vett nospàt, de nem hajlandò bevenni. Mondtam neki , hogy akkor legalàbb az ügyeletre menjen el, hogy megnézzék legalàbb ultrahangon, azt se akar.
Én meg màr szinte belebetegszem az idegbe, mert idegeskedem miatta h mi lehet a baja.
Azt mondja h pàr napja màr érezte h fàj neki azon a 2 oldalon.
2 hete volt laboron ott mindent rendben talàltak.
Én egésznap szinte kérdezem, h fàj e a hasa vagy rosszul van erre még jòl le is hord, hohy hagyjam békén.
Egésznap ezen idegeskedem, mert annyi mindent összeolvastam a neten. Rák, epegyulladás, epekő, gyomorfekèly stb.
1. De lètezik, h ennyi ideig tart? Én már nem tudom mit higyjek
2. Szerintem ha infarktusa lenne, akkor az este òta azèrt jelentkezett volna szerintem más tünetekkel is bl karzsibbadàs stb.
3. De most jobb hogy jajgat egésznap? Mi hallgatjuk. De akkor leglàbb venne be egy nospàt ès meglàtja, h hasznàl e vagy sem, de azt se akar. Inkàbb issza a sok gyògyteàt, mert hogy az majd hat, dehogy hat.
Én meg kikészülök idegileg(vahy 6 szem gyògynövényes nyugtatòt vettem be amikor csak 1 db szabad ) mert se gyògyszer, se orvos nem akar.
8
Nagyon tévedsz, senkit nem lehet bevinni akarata ellenére. 2 hónapja vitte el a férjemet a mentő, fülem hallatára kérdezték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!