Használjátok rendszeresen még a maszkot?
Csak csupán érdekelne, hogy van-e rajtam kívül esetleg olyan, aki rendszeresen használja a maszkot, pl. buszon, villamoson, esetleg boltokban?
;)
Ez így egyszerre szomorú és vicces... Ajánlom figyelmedbe: [link]
Szia! Mai napig hordom minden hétköznap háztól házig. Csak evéshez/iváshoz/dohányzáshoz veszem le, amúgy végig fent van. Semmi egészségügyi oka nincs - nem félek én semmitől, csak megszállottan rajongok a kelet-ázsiai kultúrák iránt és arrafele rengetegen felveszik akkor is, ha amúgy nem betegek.
Nagyon kényelmes, nagyon cuki és pont nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam az utcán ^^
Jobb lett volna a napom, ha ezt nem olvasom el. Egy kicsit most meginogott bennem az emberiségbe vetett hit, ill. szerintem néhány IQ pontot is vesztettem. Csak azt tudom kívánni, hogy dohányozz minél többet.
Nem, kizárólag abban az időszakban hordtam, amikor kötelező volt, az utcán még akkor sem.
Legutóbb a háziorvosom asszisztense adta rám, mert rendkívül fontosnak tartották, hogy a mandulagyulladás miatti látogatásom alatt ne kapák el tőlem a covidot. Hogyhogy nem negatív lett a teszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!