Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bal kar, láb, most már bal...

Bal kar, láb, most már bal fül felé kisugárzó zsibaddás?

Figyelt kérdés

Egy hete kezdodott, hogy arra ebredtem, hogy az egyik kezem teljesen le van zsibbadva.

Aztan ez elmult.

Nem tudom, hogy ezzel osszekapcsolodik-e. De kozben napok ota fajt a szemem. En szemszarazsagra tippeltem, de sokszor a szemem mogott is fajt. Sok csepegtetesre amugy ez szinte teljesen megszunt.

Azonban tegnap este ota ujra zsibbadok. Ejjel kezdodott, de ma mar napkozben is erzem. A bal kezem ujjain nagyon durvan, meg a felkaromban.

De most mintha mar a bal fulem, arcom fele is ereznem.

Lehet ez vmi rossz becsipodes is?

Olvasgattam es azonnal Sm meg hasonlokat talaltam. Azota egy panikban vagyok.

😅

Szerdan megyek szemeszetre, de azon gondolkodom, ha holnapra sem javul bemegyek a surgossegire.

aug. 24. 13:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a látás problémám nem szemészeti. Neurológiára küldtek, már be is jelentkeztem.

A zsibbadásom viszont teljesen elmúlt.

aug. 29. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál arról, hogy mi történt! Kérlek a neurológia után is írj, hogy mi van veled!
aug. 29. 16:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyeztetve a háziorvosommal kaptam egy hétre napi fél 0.25ös frontint.

Ugyanis az a gyanú, hogy az elmùlt idoszak stressze igy jott ki.

Bar en mar jobban ereztem magam a tunetektol csak jobban megijedtem es nyilvan ez nem segitett a nyugalmam megtartasaban.

Csak oktober vegere kaptam idopontot, de mivel a zsibbadas elmult, igy azt gondoljak, amit a szemeszeten is mondtak hogy ez migren eredetu lesz. Termeszetesen oktoberben tovabb vizsgaljak.

De nagyon erdekes hogy ettol a kis frontintol 90%ban 2 nap utan elmult a szem es a fejfajasos tunetem.

Szoval a heten mindennap egy felet jovo hettol ketnaponta veszek be.

Sajnos tenyleg iszonyat sok stressz ert, soha de soha nem tapasztaltam eletemben meg szorongast, de migrenes vagyok es szem panaszaim szoktak lenni.

Lehet hogy ugy ereztem mar jol vagyok, de a testemen most johetett ki.

Szoval sokkal jobban vagyok! 🤗 Osszekapom magam es oktoberben a migrenes panaszaim utan jarok.

Ha tudok vmit mindenkeppen jelzem majd!

Tenyleg koszonom megegyszer! ❤️

aug. 31. 22:33
 14/17 A kérdező kommentje:

Pánikroham lett a vége!

😅

szept. 13. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez a következménye annak, ha rendes kivizsgálás és holisztikus szemlélet (ezen azt értem, hogy a teljes testet egészben nézik, nem külön-külön a bajokat) helyett mindent a stresszre fognak és ilyen gyógyszereket adnak rá.

Nagyon sajnálom, kérdező. :( Én voltam, aki a mozgásszervi eredetet írtam, még mindig elmennék a helyedben ilyen irányban. Nekem szédülést is szüntetett meg, férjemnek a gyakori fejfájását mérsékelte a nyaki struktúrák megfelelő kezelése. Mondjuk hozzáteszem, hogy csak a magánszférában találtam megfelelő terapeutát végül, és az ötödik volt, aki bevált, szóval nem egyszerű jó szakembert találni. Meg nem is olcsó. :(

szept. 13. 11:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Azóta is szedem a napi fél 0,25 frontint.

Elkezdtem agykontrollt csinálni, meditálni.

Nagyon mélyen voltam, viszont nem hagytam emelni az adagot.

Most fogom elkezdeni a rendszeres mozgást.

Kedden megyek pszichiáterhez, megyek neurólógiára.

Nagyon nagyon sok stresszt ért, sztem idegi alapon volt a zsibbadás is.

De fel fogok állni és visszaveszem az irányítást. Amint lehet pedig ezt a fél frontint is leteszem! ☺️

szept. 13. 13:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Önerőből már sztem igyis nagyon visszahoztam magam. Szóval nem aggódok. A frontin még a lelkemnek megnyugvás. Zavar hogy szedem, viszont még úgyérzem kapaszkodó amíg nem leszek stabilabb ennél is.

De halas vagyok a sok segitsegert! ❤️

szept. 13. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!