Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szörnyen fáj a hasam. Mit tegyek?

Szörnyen fáj a hasam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Éjjel nem birtam aludni annyira fájt a hasam.Reggelre elmúlt kicsit de délre visszajött suliban is alig birtam ki.(görcsölt jobb oldalt és már felállni is alig birtam)

Hazam mentem gondoltam lefekszek de csak kinlódtam fel sem birtam aztán állni,vettem be görcsoldór nospat de nem mulik el aztán most 10 perce visszajött a görcs és már nem birom azóta is egyfolytában fáj néha görcsöl de akk nagyon.Már nem birom tovább.Lázam nincs,wc-n voltam,vettem be fájdalomcsillapitot de nem mulik el.

Mit tegyek?légyszi segitessetek 14 éves fiu vagyok

2010. nov. 2. 16:34
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Légyszi segitsetek,ujra görcsöl :S sztem nem sokáig fogomm birni
2010. nov. 2. 16:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy orvost javasolnék, de bazi gyorsan. Lehet vakbél vagy más gyulladás, senki nem lát beléd. Már reggel dokihoz kellett volna menned.
2010. nov. 2. 16:36
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
nekem az segitett hogy ahol fájt ott nyomtam a kezemmel vagy arra az oldalamra feküdtem (+ gyógyszer)
2010. nov. 2. 16:37
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidnek nem mondtad? hát ha tudnak segiteni ?
2010. nov. 2. 16:38
 5/28 A kérdező kommentje:
Úgy volt h majd este megyek ha nem leszek jobban,de most doki szabadságon van.. :S
2010. nov. 2. 16:38
 6/28 A kérdező kommentje:
Szüleim dolgoznak még nem jöttek haza.De ha nyomkodom még jobban fáj..
2010. nov. 2. 16:39
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
akkor nem tudok segíteni bocsi
2010. nov. 2. 16:41
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Más orvos, vagy ügyelet?
2010. nov. 2. 16:43
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Amint hazajönnek a szüleid, menjetek be a kórházba, mert lehet vakbélgyulladás. Ne várjatok holnapig!
2010. nov. 2. 16:48
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

ha háton fekve nem tudod felemelni a lábadat, mert belenyilal oldalt,

és ha benyomod a hasad oldalt lassan, de gyorsan elereszted és olyankor egy nagyot belenyilal

hát akkor vakbél gyulladás lesz

2010. nov. 2. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!