Szörnyen fáj a hasam! Ez ellen mit tegyek (stressz miatt van? ) (lent)
Figyelt kérdés
Ha dogát írunk, vagy felelünk, a hasam alja szörnyen el kezd fájni! :S Néha egy vonalba a derekammal is! Szerintem ez a stressz miatt van. Ez ellen van valami megoldás?
azon kívűl, hogy ne stresszeljek?
2009. nov. 14. 15:11
1/9 anonim válasza:
Ha dolgozatot írtok, vigyél magaddal fájdalomcsillapítót, és vedd be, ha fájni kezd a hasad!
2/9 anonim válasza:
Ja persze, aztán szedje 2naponta a fájdalomcsillapítót, amennyi dolgozat meg felelés vagy. Adjál meg hasonló okos, egészséges ötleteket szegénynek.
4/9 anonim válasza:
Ha felkészülsz normálisan, akkor nincs okod aggódni. Ismételgesd magadnak, hogy nem parázom dolgozat előtt, felkészültem és menni fog blablabla.
5/9 anonim válasza:
Ez az. Készülj fel annyira, hogy ne kelljen félned a dolgozattól. Ha meg nincs kedved annyit tanulni, akkor meg ne izgasd magad annyira az eredmény miatt. Ne szokj rá arra, hogy gyógyszerrel oldod meg a máirányú problémáidat.
6/9 anonim válasza:
"Szerintem ez a stressz miatt van"
Vagy nem. Orvoshoz kell menni. Nem lehet "szerintem" alapon kezelni ilyen dolgokat.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát..lehet h az lesz.elkell menni az orvoshoz :(
Igen..tényleg nem akarom begyogyszerezni magam.
Köszii a válaszokat :)
2009. nov. 15. 17:21
8/9 anonim válasza:
Mondom ne egyéééé oldalast!!!!!!!!!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Vicces -.-"
2009. nov. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!